MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO KADA MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U "ELITU 8": Evo gde smo uhvatili popularnog voditelja sa 200 evra u ruci (VIDEO) (FOTO+GALERIJA)


IZVOR: Maja Đorđević - 25.10.2024 | 21:11


Priznao sa kim se najviše bori za šer.

Foto: Printscreen/Red TV, ST/Nemanja Pančić
MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO KADA MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U "ELITU 8": Evo gde smo uhvatili popularnog voditelja sa 200 evra u ruci (VIDEO) (FOTO+GALERIJA)

Popularna voditeljka Jovana Jeremić večeras slavi 34. rođendan, a tim povodom je organizovala glamuroznu žurku na kojoj se pojavio i njen omiljeni kolega Milan Milošević.

On je na početku razgovora priznao da je došao u militari bojama jer planira da se bori sa koleginicom za šer, te mahnuo zelenom kovertom sa 200 evra koju je pripremio za slavljenicu, pored šampanjca, pošto, kako kaže, Jovana ne voli cveće, a zatim progovorio o aktuelnim temama iz rijalitija.  POGLEDAJ GALERIJU

Prvo se osvrnuo na muke koje ima jer još nosi privremene zube, te zbog toga šuška dok priča, a onda otvorio Pandorinu kutiju o trenutno gorućoj temi iz bele kuće koja se tiče utvrđivanja očinstva jednog od takmičara, kao i o skorašnjem ulasku Milice Veličković u "Elitu 8" da se suoči sa verenikom preljubnikom Terzom i njegovom ljubavnicom Sofijom.

- Susret Milice i Terze će se desiti pred kamerama. Nadam se da hoće, a to kada će, dogodiće se kada produkcija odluči, ja sam tu da radim - otkrio je Milan, pa se osvrnuo na razvod koleginice Ane Radulović:

- Ja zaboravio da se razvela, sedi tu sa mnom za stolom. Taman posla da preko njene grbače dobijem još neki tekst, šalim se. Rastali se ljudi bez pompe.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milan Milošević priznao da se sa Jovanom bori za šer

On je za kraj priznao i da se pomirio sa bračnim parom Lunom Đogani i Markom Miljkovićem.

- Da, pomirili smo se posle šest godina. Zafalilo im pregleda na Jutjubu, pa da im gostujem u Bunkeru! Šalim se, dugo smo mi već dobri, ima i godina dana, nego smo se tek odblokirali na Instagamu - kroz smeh je zaključio Milošević. 

Ceo video-intervju pogledajte na početku teksta. 

BONUS VIDEO: