"Javio sam se Maji...": Krofak stigao u Beograd, pa otkrio sve o odnosu sa Marinkovićkom, njena reakcija je ŠOK-BOMBA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 26.10.2024 | 05:45


Stanislav se oglasio čim je doputovao iz Hrvatske.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
"Javio sam se Maji...": Krofak stigao u Beograd, pa otkrio sve o odnosu sa Marinkovićkom, njena reakcija je ŠOK-BOMBA!

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7" i MMA borac Stanislav Krofak otkrio je da je nedavno pokušao da stupi u kontakt sa Majom Marinković sa kojom je tvrdio da je nemoguće da obnovi emotivnu vezu.

Foto: printscreen/RED TV

Stanislav Krofak u čudu jer ga je Maja iskulirala kad joj se javio

Naime, on je danas iz Hrvatske doputovao u Beograd, pa progovorio o svim aktuelnim stvarima iz svog života. 

Maja je završena priča kao i Miona. Ja sam rekao da sam bio upućen u sve te pozive, govorila mi je ko me zove, bio sam upućen u sve. Provodili smo mnogo vremena zajedno. Ja sam imao poverenja u nju, ona očigledno nije. Svako ima svoje gledište. Može biti to da nisam naišao na pravu ženu. Nikad nisam gledao na Maju kao na majku svoje dece, niti ženu s kojom bih imao budućnost. Maja je kao prijatelj super, ali u ljubavnom odnosu nije normalna, to i ona zna. Pamtim momente s Majom, bilo je lepo i ja gledam da uvek bude lepo nekome sa mnom. Nema potrebe da joj se javim dok sam sada u Beogradu da pijemo kafu. Da je sretnem ovde negde, pozdravio bih je, ali da joj se ja sada javljam, to ne... Nema potrebe - poručio je Krofak, a onda u daljem razgovoru za Pink.rs otkrio da je Maji poslao poruku kada je čuo da je njen otac Radomir Taki Marinković u lošem zdravstvenom stanju, ali da je njena reakcija izostala:

- Javio sam se Maji da joj ponudim pomoć oko Takija, ukoliko mogu ja da pomognem. Čuo sam od ljudi po Hrvatskoj da je Taki bolestan i da je bio u komi. Poslao sam joj poruku, ako joj bilo šta treba od doktira u Zagrebu da ću pomoći. Ona mi ništa na to nije odgovorila. Ja sam ponudio pomoć i moj je gest bio ljudski i to je to, ipak smo neko vreme proveli zajednoMaji sam bio veran. Možda sam preko posla imao kontakt s nekim ženama ovako, ali da sam se sad dopisivao u nekom ljubavnom smislu, ne. Ja sam imao komunikaciju s jednim prijateljem o jednoj curi iz Crne Gore, ja mislim da je ona dobila informacije i poruke i zbog toga je nastao porblem.

Foto: Instagram.com/stanislav_pantera_krofak

Stanislav Krofak progovorio o povredi

On se osvrnuo i na povredu kojom je uzburkao društvene mreže. 

- Sam sam rešio sve, to je sitna povreda, nisam bio u urgentnom, sve sam sam sredio. Ranije sam imao ozbiljnijih povreda u sportu, ali srečom nema većih posledica. Ova povreda na arkadi nastala je tokom treninga borbe, ništa strašno - zaključio je Krofak.

BONUS VIDEO: