NOVA UČESNICA PRE ULASKA U ELITU HTELA DA SE UBIJE: Opsedaju je CRNE MISLI zbog SMRTI VOLJENE OSOBE, još strepi šta će pokazati OBDUKCIJA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 26.10.2024 | 02:00


Aleksandra Vučenović doživela tragediju pred početak osme sezone popularnog rijalitija.

Foto: Printskrin TV Pink
NOVA UČESNICA PRE ULASKA U ELITU HTELA DA SE UBIJE: Opsedaju je CRNE MISLI zbog SMRTI VOLJENE OSOBE, još strepi šta će pokazati OBDUKCIJA!

U "Elitu 8" je tokom vanrednog ubacivanja ušetala nova, atrakrivna učesnica Aleksandra Vučenović, koja je u studiju pre ulaska u Belu kuću priznala da se muvala sa Nenadom Aleksićem Ša, te otkrila da je zbog porodične tragedije pomišljala da oduzme sebi život.

Naime, ona je trebalo da uđe u popularni rijaliti još prvog dana, međutim tada je bila sprečena da se pojavi među učesnicima zbog iznenadne smrti oca.

- Za oca sam bila posebno vezana, on me je najviše podržavao. Govorio mi je: "Bebo, idi i pokidaj tamo!" Verujte mi, pomišljala sam na najgore. Imala sam strašne misli, ali sam odustala jer imam majku i sestru, njeno dete koje me obožava. Bilo je zaista teško! U četiri zida je najgore, ovde sa vama sam hrabra - priznala je Aleksandra da su je opsedale suicidne misli.

Čim se pojavila na imanju u Šimanovcima nastavila je da priča o porodičnoj tragediji i voljenom ocu, ali je istakla da ne sme da iznosi previše detalja jer rezultati obdukcije još nisu gotovi.

Foto: Printskrin TV Pink

Aleksandra Vučenović čim je ušla u Belu kuću progovorila o pokojnom ocu

Ona je u studiju progovorila i o tome kako se pre par godina upustila u dopisivanje sa reperom Ša i dogovarala susret sa njim, do kog na kraju nije došlo jer je on ušao u novu sezonu rijalitija.

Naglasila je da joj je on bio zanimljiv, ali da je u kombinaciji sa Mionom Jovanović dosadan.

Od ostalih učesnika istakla je da preko drugara zna Enu Čolić.

- Znam dosta o njoj, ali su lepe stvari većinski. Samo 10% su manje lepe stvari. Ukoliko se budemo posvađale, onda možda budem rekla nešto, ali ovako nemam nameru - objasnila je nova učesnica, pa priznala da joj je simpatičan Jovan Pejić s kojim se Ena već petljala:

Rekla sam da mi je lep, ali nemam nameru da s njim imam nešto više. Okej je momak, ne treba da se ponaša kao da ima pedeset godina.

BONUS VIDEO: