MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA NA "GOMILI" SA BIVŠIM MOMCIMA! Ne zna koga bi pre, Car je sad na čekanju!


IZVOR: Republika/Š. P. - 26.10.2024 | 12:15


Maja Marinković ne može da izbegne bivše momke.

Foto: Instagram.com
MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA NA "GOMILI" SA BIVŠIM MOMCIMA! Ne zna koga bi pre, Car je sad na čekanju!

Na nedavnom događaju, pažnju su privukli popularni rijaliti igrači, koji su se igrom slučaja našli na istom mestu, a delio ih je samo sto. Za jednim stolom je bila Maja Marinković sa svojim društvom, uživajući u veselju i muzici, dok je za drugim stolom sedeo njen bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš, kako prenosi Pinkov portal. Iako nije poznato da li su razmenili bilo kakvu reč, ovaj susret je izazvao pažnju prisutnih i javnosti.

Pored Janjuša i Maje, na istom događaju se pojavio i drugi bivši partner, Stanislav Krofak. Iako detalji susreta nisu poznati javnosti, prisustvo ove troje bivših partnera na istom mestu izazvalo je znatiželju i spekulacije među njihovim pratiocima i obožavaocima.

Maja je sve vreme igrala i pokušavala da privuče pažnju bivših momaka, ali oni joj nisu prilazili, već samo posmatrali šta se dešava oko njih i uživali sa svojim društvom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Marko Janjušević Janjuš

Kako je Janjuš nešto pre izlaska na Instagram storiju podelio tužan datum - njemu je pre 10 meseci brat tragično nastradao, pa nije ni čudo što se nije veselio. Naime, on je naglasio da nijedan dan od tragedije nije prošao, a da nije mislio na njega.

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš

 

- Lepi moj, danas je tačno 10 meseci kako si otišao na neko drugo mesto... Danas je, brate, 10 meseci od mog najgoreg dana od kada sam se rodio... Želim da ti kažem, ako me čuješ, da nijedan dan nije prošao da nisam pomislio na tebe... Često mi dolaziš u san, to sam ti već rekao, često te poljubim kao što sam te ljubio kada si bio mali, najlepši, najvažniji... I da znaš, večeras ću pevati i plakati... Pevaću zato što me duša boli za tobom, a plakaću zato što me isto duša boli - poručio je Janjuš pokojnom Mihailu.

BONUS VIDEO: