TOTALNO UNIŠTENJE TERZE UŽIVO NA PINKU! Ljubavnica mu priredila pakao, nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.10.2024 | 13:15


Terza je ostavio trudnu verenicu zbog Sofije, ona više ne želi da ga vidi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TOTALNO UNIŠTENJE TERZE UŽIVO NA PINKU! Ljubavnica mu priredila pakao, nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi!

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza već nekoliko dana pokušavaju da reše nesuglasice u svom odnosu, a Sofija je predložila "pauzu" kao rešenje, što je razbesnelo Terzu, pa je odlučio da raskine. Međutim, ubrzo se predomislio, pa krenuo da moli ljubavnicu za još jednu šansu.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", Terza je saopštio da je spreman da menja svoje ponašanje zbog Sofije, a ona je jasno stavila do znanja da joj treba više vremena, pre nego donese konačnu odluku:

- Da li će, ukoliko se Terza promeni, to uticati da se malo odobrovoljiš? - upitao je Darko.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Primetila sam neke njegove greške još pre više od nedelju dana. Nisam želela odmah to da radim, pustila sam malo da prođe i da uvidim sve. Dosta stvari tu ima. Najviše me nervira ta žurka, jer onda promeni svoje ponašanje. Ne volim kad se grli i prisno druži. Ušla sam u ovaj odnos koji ima veliku težinu, nije lepo da se tako ponaša. Do skoro je bio brižan i pažljiv, želeo je da stalno budemo zajedno. Promenio se brzo, osećam se kao da sam sama u vezi. Osećam njegovu odsutnost. Nije mu interesantno to što ja pričam, kao da nemamo teme za razgovor. Kao da je zalutao u odnosu sa mnom, to mi nije jasno. Očigledno je u vezi problem, jer sam ja 100% ispravna prema njemu - kazala je Sofija.

- Rekla si da te nervira kad Terza peva tužne pesme. Da li ti to govori da ima Emocije prema Milici? - upitao je Darko.

- Ne mislim da je voli, ali ne znam čemu to njegovo pevanje. Deluje kao da nije srećan - istakla je Sofija.

BONUS VIDEO: