TERZA PRIPREMA HLADNU OSVETU ZA ŠA! Spreman da uništi vezu sa Mionom Jovanović!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.10.2024 | 16:45


Bora Terzić odlučio da isprovocira Mionu Jovanović!

Foto: Printskrin/RTV PINK
TERZA PRIPREMA HLADNU OSVETU ZA ŠA! Spreman da uništi vezu sa Mionom Jovanović!

U rijalitiju "Elita 8" trenutno se sprovodi anketa u kojoj učesnici glasaju za najdrsku osobu. Iznenadjenje za mnoge je bilo kada je Stefan Karić dobio ovo priznanje, izjavivši da voli ovu osobinu kod žena. Bora Terzić je istakao da mu je Anđela na prvom mestu, a potom sledi Miona Jovanović, koju je prošle godine već naveo. Takođe, Karić je istakao da i njegova partnerka Kačavenda zauzima visoko mesto na ovoj listi.

Terza je takođe izneo svoje mišljenje o najdrskijim osobama u rijalitiju, ističući Aneli na prvom mestu, zatim Poršelinu, kojoj drskost ide uz karakter, i na trećem mestu Milenu. Đole je takođe izneo svoje mišljenje, istakavši da mu se sviđa drskost i arogantnost kod žena, i naveo Sandru, Milenu Kačavendu i Anđelu kao najdrskije osobe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 8

 

- Meni je Anđela na prvom mestu, to je jako dobro da imaju jer ne dozvoljavaju pristup bilo kome, druga osoba je Miona i prošle godine sam je naveo i treća osoba je moja Kačavenda - rekao je Terza, pa su mnogi pomislili da je na ovaj način hteo da izazove Mionu i Ša na sukob. 

- Prva osoba je Aneli, druga osoba je Poršelina, ta drskost ide uz nju i treća osoba Milena - rekao je Đole.

-Meni se jako sviđa ta drskost i arogantnost kod žena,a to poseduju Sandra, Milena Kačavenda i Anđela - rekao je Karić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić Elita 8

 


Ovaj izbor i stavovi učesnika u rijalitiju "Elita 8" su izazvali različite reakcije među gledaocima. Mnogi su iznenađeni ovakvim izborom, dok su neki podržali mišljenje učesnika. Drskost i arogantnost su očigledno osobine koje su u fokusu interesovanja, pa ostaje da vidimo kako će se ovo odraziti na dalji tok takmičenja.

Izbor Stefana Karića za najdrsku osobu u rijalitiju "Elita 8" definitivno je iznenadio mnoge, ali očigledno je da se drskost i arogantnost cene među učesnicima. Ostaje nam da vidimo kako će se ove osobine odraziti na dalji razvoj događaja u rijalitiju.

BONUS VIDEO: