ANA RADULOVIĆ U PROBLEMIMA DO GUŠE NAKON RAZVODA: Isplivala GOLA ISTINA na videlo, OVO je voditeljka krila kao zmija noge! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 26.10.2024 | 17:15


Ana Radulović više ne može da sakrije!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ANA RADULOVIĆ U PROBLEMIMA DO GUŠE NAKON RAZVODA: Isplivala GOLA ISTINA na videlo, OVO je voditeljka krila kao zmija noge! (VIDEO)

Nakon nedavnog razvoda od supruga Mirčeta Radulovića, voditeljka Ana Radulović otkrila je za portal Republika da se trenutno suočava sa velikim izazovima, jer je odlučila da sredi i renovira svoj stan. Ova popularna voditeljka istakla je da je renoviranje stana za nju postalo glavni projekat u poslednje vreme. POGLEDAJ GALERIJU

 

Nisam čitala komentare, preneli su mi. Ja sam se našalila i rekla: "Da sam umrla govorili bi najbolje o meni ili da nemam zube, onda bi me žalili..." Čula sam da su loši komentari, ali nije ni dobar povod za dobre komentare - rekla je Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ana je istakla da je odlučila da posveti svoje slobodno vreme renoviranju stana kako bi napravila novi početak za sebe. Kako bi realizovala svoju viziju, Ana je angažovala tim majstora koji radi na renoviranju stana.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Nemojte da se začudite ako na meni vidite malter ili nešto, jer renoviram trenutno stan, tako da sam umorna od toga, ali večeras sam ovde i normalno je da nosim osmeh, ipak je povod Jovanin rođendan. Ali da, svi vi znate kako to zna da bude sa majstorima problematično, tako da sam sada u punom jeku renoviranja, pa polako - rekla je Ana Radulović pred našim kamerama. 

Iako je proces renoviranja stana zahtevan, Ana ističe da je uzbuđena zbog budućih planova koje ima za svoj dom.

Ana Radulović je otvoreno podelila svoje iskustvo sa renoviranjem stana, ističući da je ovo za nju važan korak ka novom poglavlju u životu. S obzirom na njenu posvećenost i entuzijazam, ne sumnjamo da će njen stan postati oaza koja odražava njenu ličnost i stil.

BONUS VIDEO: