UNETA INFORMACIJA U ELITU O TRUDNOJ MILICI: Nova takmičarka otkrial šta se STVARNO dešava sa Terzinom BEBOM, ovo NE SME da sazna!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.10.2024 | 18:15


Aleksandra Vučenović ostala je dosledna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
UNETA INFORMACIJA U ELITU O TRUDNOJ MILICI: Nova takmičarka otkrial šta se STVARNO dešava sa Terzinom BEBOM, ovo NE SME da sazna!

Prošle noći, u popularnom rijaliti programu "Elita 8", gledaoci su imali priliku da se upoznaju sa novom takmičarkom, Aleksandrom Vučenović. Njen ulazak nije prošao neprimećeno, posebno zbog interesovanja Miljane Kulić koja je odmah počela da je ispituje o trudnoj Milici Veličković.

Međutim, Aleksandra je odlučila da zadrži informacije o svojoj drugarici za sebe, ističući da se nosi sa teškom situacijom nakon saznanja da ju je Bora Terzić prevario sa Sofijom Janićijević.

- Miljana nemoj da me navlačiš sada, znam da ne smem o tome da pričam, znači nemoj da me navlačiš da ti govorim. Drži se, kao što se svi mi nosimo i držimo, kao i ja, i svi vi, normalno je da mora da gura dalje zbog bebe - rekla je Aleksandra.  POGLEDAJ GALERIJU


Ispitivanje Milice Veličković od strane Miljane Kulić izazvalo je veliko interesovanje među gledaocima. Ova tema je izazvala brojne spekulacije u javnosti, ali Aleksandra je ostala nepokolebljiva u odluci da ne otkriva detalje o trudnoći svoje drugarice. Ova odluka je izazvala dodatnu pažnju gledalaca, koji su s nestrpljenjem očekivali da čuju više o ovoj intrigantnoj temi.

Nakon što je Aleksandra otkrila svoju emotivnu borbu, reakcije takmičara nisu izostale. Neki su pružili podršku, dok su drugi bili šokirani ovom novom informacijom. Takođe, i van kuće, ova tema je izazvala veliko interesovanje javnosti, koja je aktivno komentarisala novonastalu situaciju.

Foto: Printskrin TV Pink

Aleksandra Vučenović Elita 8 ulazak

 


Ulazak Aleksandre Vučenović u rijaliti "Elita 8" doneo je brojne nove teme za razmatranje i raspravu među gledaocima. Njena odluka da zadrži informacije o trudnoći Milice Veličković, kao i emotivna ispovest, dodatno su začinile već uzavrelu atmosferu u kući. Sa nestrpljenjem se očekuju dalji razvoj događaja i nove intrigantne situacije koje će ova takmičarka doneti u rijaliti program.

BONUS VIDEO: