SOFIJA DOŽIVELA NEVIĐENI ŠOK! Terza ne zna šta ga je snašlo, POJAVLJIVANJE TRUDNE MILICE NA KAPIJI RIJALITIJA izazvaće haos!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 26.10.2024 | 18:45


Situacija postala krajnje komplikovana!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SOFIJA DOŽIVELA NEVIĐENI ŠOK! Terza ne zna šta ga je snašlo, POJAVLJIVANJE TRUDNE MILICE NA KAPIJI RIJALITIJA izazvaće haos!

Sofija Janjićijević je sinoć u emisiji uživo otkrila razloge raskida sa Borislavom Terzićem, poznatijim kao Terza. Njihov odnos je već danima tema brojnih komentara, kako među učesnicima Elite, tako i među ljudima van ovog takmičenja.

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija i Terza

Sofija je istakla da je primetila Terzino ponašanje koje joj smeta još pre više od nedelju dana, ali da je dala sebi vremena da razmisli pre nego što je donela konačnu odluku o raskidu.

Terzino prisno grljenje sa učesnicama za vreme žurke

Jedan od glavnih razloga za raskid, kako je istakla Sofija, jeste Terzino ponašanje tokom žurki. Ona je iznela svoje nezadovoljstvo time što se Terza ponaša drugačije i prisno druži sa drugim devojkama tokom ovih događaja. "Ne volim kada se grli i prisno druži sa drugim devojkama", istakla je Janjićijevićeva. Ovo ponašanje je dovelo do toga da se ona oseća kao da je sama u vezi, s obzirom na Terzinu odsutnost i nedostatak interesovanja za ono što ona govori.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija


- Ušla sam u ovaj odnos koji ima veliku težinu od samog početka, nije lepo da se tako ponaša. Do skoro je bio nežan i pažljiv i želeo da stalno budemo zajedno. Brzo se promenio i osećam se kao da sam sama u vezi, s obzirom na njegovu odsustnost. Nije mu interesantno to što ja pričam, nemamo ni teme za razgovor - govorila je Janjićijevićeva. 

Foto: Red tv printscreen

Milica Veličković

Nakon ovog Sofijinog izlaganja društvene mreže su se doslovno zapalile od komentara. Kako mnogi fanovi rijalitija Elita uveliko naslućuju, velika je verovatnoća da će se trudna Milica Veličković uskoro pojaviti na vratima Bele kuće, kako bi zaradila nešto novca za svoju bebu i sebe, ali i pokazala gde je mesto nevernom vereniku i njegovoj ljubavnici. Da li ćemo je uskoro ponovo gledati u rijalitiju, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO: