MIONA DIVLJA NA ŠA! Otkriveno šta se zaista dešava u Eliti - KAMERE ZABELEŽILE SVE!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.10.2024 | 19:45


Uroš Stanić otkrio kakve je zaista Miona Jovanović prema Nenadu Aleksiću Ša!

Foto: printscreen/RTV Pink
MIONA DIVLJA NA ŠA! Otkriveno šta se zaista dešava u Eliti - KAMERE ZABELEŽILE SVE!

U rijalitiju "Elita 8", tokom sprovođenja ankete u kojoj su takmičari trebali da izaberu tri najdrskije osobe među svojim cimerima, došlo je do iznenađujućeg obrta. Naime, Uroš Stanić je izabrao Anđelu Đuričić i Mionu Jovanović kao dve od tri najdrskije osobe, ističući sve njihove mane koje mu se nisu dopadale.

Uroš Stanić je izazvao pravu buru reakcija među svojim cimerima kada je javno izneo svoj izbor tokom ankete. Izbor Anđele Đuričić i Mione Jovanović kao najdrskijih osoba definitivno je iznenadio mnoge, a naročito same nominovane učesnice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita 8

 

- Milena Kačavenda je jako drska u raspravama sa mnom, nekad se ta drskost graniči sa bezobrazlukom. Druga osoba je Anđela Đuričić, ona me izbacila iz kreveta i rekla da vozim. Pokazala je to u mnogim situacijama, treća osoba je Miona Jovanović, prvenstveno je drska prema Ša u mnogim situacijama - rekao je Uroš.

Uroš je istakao različite mane koje su mu smetale kod Anđele i Mione, pridružujući se tako već postojećim tenzijama među učesnicima. Njegove reči su izazvale burne reakcije, kako među samim učesnicima, tako i kod gledalaca koji su u velikom broju pratili ovaj segment rijaliti programa.

Nakon Uroševog izbora i obrazloženja, ukućani su bili vidno zatečeni, dok su se na društvenim mrežama odmah pokrenule rasprave o ovom događaju. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o Uroševom izboru, dok su se neki složili s njegovim stavom, ističući da je hrabro istupio i izneo ono što misli. POGLEDAJ GALERIJU

 


Ostaje da vidimo kako će se ova situacija odraziti na odnose među učesnicima, kao i na sam dalji tok takmičenja. Da li će ova odluka dovesti do novih sukoba ili možda do pomirenja među cimerima, ostaje da vidimo u narednim epizodama "Elite 8".

U svakom slučaju, Urošev izbor definitivno je uneo dodatnu napetost u već uzavrelu atmosferu ovog rijaliti programa. Saznajte sve detalje u narednim epizodama i pratite razvoj situacije u "Eliti 8".