TRAGEDIJA OTKRIVENA U ELITI! Ocu takmičarke SMRSKANA GLAVA bagerom, jezivi detalji MISTERIOZNE SMRTI!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 04:30


Aleksandra Vučenović nije smela sve da otkrije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TRAGEDIJA OTKRIVENA U ELITI! Ocu takmičarke SMRSKANA GLAVA bagerom, jezivi detalji MISTERIOZNE SMRTI!

Nova takmičarka rijalitija ,,Elita 8" Aleksanra Vučenović po ulasku ispričala je Ivanu Marinkoviću i ostalim cimerima tragičnu smrt njenog oca. Naime, pre nego što je trebala da uđe u rijaliti, Aleksandra je saznala za smrt oca, a potom je iznela detalje o tragediji, za koju sumnja kako se odigrala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Vučenović Elita 8

 

- Ja sam bila na sistematskom, trebalo je da idem da radim kosu, kad sam krenula ka solonu, zove me tatina koleginica, kao tata je u šok sobi, oni se generalno sprdaju na poslu da je tata pao, možda neka sprdnja... Ne smem mnogo da pričam, zato što obdukcija još nije završena, ja sam osetila da se nešto loše dešava, nešto u organizmu se dešava... Konkretno se desilo to da je taj bagerista zvao tatu... Neka me svi slušaju, mislim na spolja ljude, ima da pričam šta ja hoću... Taj bagerista je zvao mog tatu, bio mi je sve na svetu, znaš ko je on bio, znaš koliko sam bila vezana za njega... Od svih ljudi baš zove mog tatu, dok je bager bio u pokretu... - započela je Aleksandra, pa nastavila:

POGLEDAJ GALERIJU

- Vidi ja nisam ni glupa, ni mala, bager ne može da ide 100 na sat, stepenih od bagera je bio ove visine, ni pola metre, moj tata je bio otresit čovek, kao da je pao, da je taj bagerista naglo zakočio bagerista i tata ja pao pozadi na leđa, i udario potiljak glave o ivičnjak trotoara, i njemu je bila smrskana glava. To znači da mu je neko prešao preko glave, po mom mišljenju. Imao je hameton na mozgu 13 centimetra, puls mu je bio u redu, prebacilis u ga na VMA... Trebalo je da prate još neke kontrole, koji su takođe bili na povredi glave, on je imao prelom lobanje, nagnječenje mozga, njemu je mozak bio plav skroz, ta operacija je prošla super, disao je pomoću aparata, njega su držali u veštačkoj komi da ne bi osetio te bolove, ja sam znala da neće preživeti, kao što i nije. Tu priču je ispričao bagirsta, jer je on bio jedini, ja ne znam šta smem da pričam, šta ne smem - ispričala je Aleksandra. 

BONUS VIDEO: