"PSOVANJE TROGODIŠNJEG DETETA JE NEDOPUSTIVO"! Bora Terzić će zbog ovih postupaka SNOSITI OZBILJNE POSLEDICE?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 26.10.2024 | 23:45


Hitna reakcija iz spoljnog sveta!

Foto: printscreen/RTV Pink
"PSOVANJE TROGODIŠNJEG DETETA JE NEDOPUSTIVO"! Bora Terzić će zbog ovih postupaka SNOSITI OZBILJNE POSLEDICE?!

U domaćoj emisiji koja se bavi popularnim rijalitijem, Asmin Durdžić je otvoreno progovorio o psovkama koje je Bora Terzić izrekao na račun njegove ćerke Nore, ali i o ponašanju njegove bivše supruge, Aneli Ahmić. Voditeljka je postavila je pitanje o tome kako je Asmin reagovao na Terzine uvrede upućene njegovoj ćerki, na šta je on istakao da će uvek stati u odbranu svoje dece i da će ih štititi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza

Terzin karakter - "klošar bez stava"

Asmin je oštro osudio Terzin karakter, nazivajući ga "klošarom bez stava" i izražavajući gađenje prema njegovom psovanju malog deteta od tri godine. Takođe, Asmin je istakao da se ne slaže sa Terzinim postupcima prema svojoj trudnoj devojci, ocenivši ih kao nedostatak karaktera.

- Ušao si u crveno što je Terza rekao svašta Aneli, ti si rekao da će snositi posledice. Na šta si mislio tada - pitala je voditeljka emisije.

 

- Znaš kako, jako je ružno kada nekom psuješ dete, ona je moja ćerka, ne odgovara mi da slušam. Kada izađe, onda ćemo on i ja to da rešimo...Kakav god ja odnos da imam s Aneli i njenom porodicom, ja ću uvek da stanem za svoje dete i da je štitim. Da ja sada nešto pretim, nema smislila, zvao sam advokata...Terza je čovek klošar, nema karaktera, nema stava. Ne dopada mi se najviše to kako psuje malo dete od tri godine i to što vara svoju devojku trudnu. Bez reči sam stvarno - rekao je Asmin.

Foto: Instagram printscreen

Asmin i Stanija

- Ti imaš neka saznanja, čini mi se da se radi o nekom tvom prijatelju, bitno je da potvrdiš da li postoje ta dugovanja, tj. da Bebica i Terza duguju neki novac - pitala je voditeljka.

- Da, jeste, uzeli su neki novac na kamatu za proslavu Terzine veridbe, od mog druga su uzeli. Imaju i audio poruke - rekao je Durdžić.

- Kako ti gledaš kao muškarac na to da se Terzina porodica javlja Milici i da je pitaju šta da rade s tim - pitala je voditeljka.

- Naravno da nije na njoj, i da nije trudna, treba sam da rešava dugove i onda njegov brat zove nju da rešava, to je katastrofa. To je dno dna, i Terza i njegova porodica i njegov brat - rekao je Asmin, a onda se osvrnuo na Anelino ponašanje tokom svađe sa Terzom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli

- Aneli je sama kriva za te stvari, meša se u svađe koje nju ne dotiču, napada te ljude i onda je sama sebi kriva. Nemam komentar za Aneli, meša se u stvari koje je ne dotiču i sebi dozvoli da joj neko psuje dete i majku i mrtvog oca - rekao je on.

BONUS VIDEO: