LETELO PERJE NA IMANJU, ČEKA SE KONAČNA ODLUKA! Ivana Šopić saopštila VAŽNU INFORMACIJU - ovi takmičari NAPUŠTAJU KUĆU?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 27.10.2024 | 08:27


Ova imena su se našla na spisku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
LETELO PERJE NA IMANJU, ČEKA SE KONAČNA ODLUKA! Ivana Šopić saopštila VAŽNU INFORMACIJU - ovi takmičari NAPUŠTAJU KUĆU?!

Učesnici rijalitija Elita su prvo nominovali Enu Čolić, a voditeljka Ivana Šopić zatim je u pratnji obezbeđenja otkrila rezultate glasanja. 

Odabrani učesnici su izglasali Lule Bahanaliju i Danijela Dujkovića Munjeza. Nakon toga, voditeljka je objavila imena onih koje je publika nominovala, a to su Filip Nadanović, Bojana Barbi, Kristina Mateski, Matea Stanković i Aleksandar Anđelković. Na kraju, objavljeno je da je Filip Najdranović nominovan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nominacije

- Lule Bahanalija i Danijel Dujković Munjez su izglasani od strane Odabranih - rekla je voditeljka. 

Voditeljka Ivana Šopić je potom otkrila koga je publika izglasala. 

- Neka ustanu Filip Nadanović, Bojana Barbi, Kristina Mateski, Matea Stanković i Aleksandar Anđelković - rekla je voditeljka. 

- Nominovan je Filip Najdranović - kazala je voditeljka.

Nakon što je odluka pala na pomenute učesnike, mogli smo primetiti različite reakcije ostalih ukućana. Neki su izrazili olakšanje, dok su drugi pokazali zabrinutost. Ova situacija će svakako uticati na odnose među ukućanima i doneti nove dinamike unutar rijaliti zajednice.

S obzirom na sve ovo, neizvesnost je zavladala imanjem, a gledaoci sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO: