MIONINI RODITELJI ĆE SE ODREĆI ĆERKE ZBOG OVOGA! Ša je UNIŠTIO, pokazala pravo lice!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 12:45


Miona Jovanović pokazala kako odlično barata psovkama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONINI RODITELJI ĆE SE ODREĆI ĆERKE ZBOG OVOGA! Ša je UNIŠTIO, pokazala pravo lice!

Rano jutro u rijalitiju "Elita 8" donelo je neočekivanu dramu kada su se Miona Jovanović i Uroš Stanić našli u žestokom verbalnom okršaju. Ono što je posebno šokiralo javnost jeste Mionin iznenadni ispad psovki, što je izazvalo veliko iznenađenje budući da je do sada važila za smernu devojku bez sklonosti ka vulgarnom izražavanju.

Miona Jovanović, koja je do sada bila poznata po svojoj tihom i staloženom ponašanju, pokazala je potpuno drugačije lice, izgovarajući psovke koje su izazvale zgražavanje kako učesnika rijalitija, tako i gledalaca. Ovo neočekivano ponašanje dovelo je do zaključka da je Mionina veza sa Nenadom Aleksićem Ša, poznatim po svom nekontrolisanom vokabularu, možda imala uticaja na promenu njenog ponašanja i stvaranje loše reputacije među javnošću. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Da se skloniš u p*lku materinu! 'Ajde marš! Beži tamo keru! Neću da se pomeram od njega! Beži majmune! Metar odavde! - psovala je Miona, pa nastavila:

- Batali ga! Nenade, batali ga! Slomićeš mu glavu, pa ćeš otići kući! Klošaru! Ti si meće! Gde ćeš ti? Evo ti k*rac! Evo ti dva! To je za tebe, od srca ti to želim! 

Verbalni okršaj između Mione Jovanović i Uroša Stanića bio je neprijatan prizor za sve učesnike rijalitija. Uroš Stanić, koji je inače poznat po svojoj oštroj retorici, nije ostao imun na Mionino neočekivano ponašanje, što je dodatno produbilo jaz između njih.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 8 Nenad Aleksić Ša

 


Ovaj incident izazvao je burne reakcije kako unutar same vile, tako i među gledaocima koji su bili šokirani promenom u Mioninom ponašanju. Mnogi su se pitali šta je to dovelo do ovakvog ispadanja iz uloge koju je Miona dosad uspešno gradila, te kako će se ova situacija odraziti na njen dalji boravak u "Eliti 8".

Mionin iznenadni ispad sa psovkama izazvao je žestoku reakciju javnosti. Mnogi su izrazili svoje razočaranje time što se smerna Miona pokazala u potpuno drugačijem svetlu, dok su drugi bili zabrinuti za njeno emocionalno stanje i uticaj koji rijaliti može imati na psihičko zdravlje učesnika.

BONUS VIDEO: