OBJAVA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE! Evo čime se bavi Anelina podrška - beleške iz telefona ISPLIVALE JAVNO!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 27.10.2024 | 14:45


Aneli neće biti svejedno kad sazna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OBJAVA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE! Evo čime se bavi Anelina podrška - beleške iz telefona ISPLIVALE JAVNO!

Rijaliti takmičarka Aneli Ahmić od samog početka rijalitija privlači bezgranično mnogo pažnje čitavog auditorijuma.

Foto: TV Pink/printscreen, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija, Janjuš, Aneli

Saznanje da joj je starleta Stanija Dobrojević zavela supruga, njena veza i trudnoća sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i čišćenje ploda koje se odvilo maltene pred očima javnosti načinili su je jednom od najintrigantnijih rijaliti lica.

Snažna podrška u ovom podvigu su joj bili ćerkica Nora i sestra Sita Ahmić, dok bivši suprug Asmin Durdžić ima promenljivo mišljenje.

Dok je sestra u rijalitiju, Sita vodi računa o maloj Nori, kao i o društvenim mrežama, odakle pruža Aneli nesebičnu podršku.

Foto: Dragan Kadić

Sita

Sita u međuvremenu uživi svoje najbolje dane, o čemu svedoče i društvene mreže. Sitin život je, po svemu sudeći, pun uzbuđenja i dragih ljudi, a Aneli će biti sasvim sigurno duboko dirnuta ovom činjenicom.

Foto: instagram.com/sitaahmic

Sita

Ko je Sita Ahmić?

Sita Ahmić, postala je poznata po svom kratkom, ali intenzivnom boravku u rijalitiju “Parovi”. Tokom mesec dana provedenih u rijalitiju, privukla je pažnju gledalaca svojim iskrenim i direktnim izjavama. Sitina popularnost tokom učešća u “Parovima” zasnivala se na njenoj otvorenosti, ali i na sukobima sa drugim učesnicima, posebno sa Ružicom Veljković.

Jedan od interesantnih momenata tokom njenog boravka u rijalitiju bio je njen odnos sa Macom Diskrecijom, sa kojim se dobro slagala.

Aneli Ahmić, sestra Site, često je dolazila kao podrška svojoj sestri u emisijama posvećenim “Parovima”. Njena prisutnost dala je dodatnu dimenziju intrigantnom odnosu između Site i drugih učesnika, a gledaoci su pažljivo pratili svaku epizodu u kojoj se pojavljivala.

Na drugoj strani, Ajlin Ahmić, brat Aneli i Site, takođe se našao u medijima, ali po manje pozitivnom povodu. Prema izveštajima sarajevskih medija, 2022. godine je uhapšen u akciji nazvanoj “Rez”, optužen za krijumčarenje velike količine droge. Važno je napomenuti da je kasnije pušten iz pritvora jer optužnica nije podignuta ni nakon šest meseci.