MAJKA VUKA MOBA IZVREĐALA ANELI AHMIĆ: Stravična PORUKA stigla za starletu, BRUTALNE uvrede! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 18:15


Majka Vuka Moba uputila ozbiljne uvrede na račun Aneli Ahmić.

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA images, E-Stock/Časlav Vukojičić
MAJKA VUKA MOBA IZVREĐALA ANELI AHMIĆ: Stravična PORUKA stigla za starletu, BRUTALNE uvrede! (VIDEO)

Sinoć su se u rijalitiju "Elita 8" odigrale još jedne nominacije, a jedan od glavnih događaja bio je sukob između Aneli Ahmić i Stefana Karića. Aneli je odlučila da javno iznese svoje mišljenje o Stefanu, što je izazvalo burne reakcije u spoljnom svetu, uključujući i majku poznatog repera Vuka Moba, Nenu Gojković.

Aneli Ahmić, poznata po svojoj iskrenosti, nije oklevala da iznese svoje mišljenje o Stefanu Kariću, a nakon njenih reči, usledila je i njegova reakcija. Ovaj sukob izazvao je veliku pažnju javnosti, a posebno je zaintrigirao Nenu Gojković, koja je svoje oštre reči uputila Aneli putem društvene mreže Instagram.

 

 


Nena Gojković, majka poznatog repera Vuka Moba, nije štedela reči kada je reč o Aneli Ahmić. Njen komentar na Instagramu uzburkao je javnost, a Nena nije oklevala da uputi brutalne uvrede Aneli.

"Bravo Stefane, nek taj majmun sa 'šubarom' treba da vidi kako pravi muškarac brani svoju ljubav", napisala je Nena Gojković, jasno izražavajući svoje mišljenje o Aneli Ahmić i podržavajući svog sina u sukobu sa Aneli.

Sukob između Aneli Ahmić i Stefana Karića, kao i reakcije Nene Gojković, izazvali su burne reakcije javnosti. Mnogi su se uključili u raspravu na društvenim mrežama, izražavajući svoje mišljenje o ovom kontroverznom događaju.

 

 

 

 


Dok su neki podržali Aneli u njenim izjavama, drugi su stali uz Stefana i Nenu Gojković. Ovaj sukob izgleda da će još dugo intrigirati javnost, a gledaoci rijalitija "Elita 8" sigurno će pažljivo pratiti dalji razvoj situacije.

Sve ovo jasno pokazuje koliko su emotivne reakcije u rijalitiju "Elita 8" važne i kako one mogu da utiču čak i na spoljni svet, izazivajući reakcije i komentare javnih ličnosti i njihovih rođaka.

 

 

BONUS VIDEO: