VUK MOB ĆE ODLEPITI KADA VIDI OVO! Sita Ahmić mu napala majku, izvređala joj CELU PORODICU! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 18:45


Sita Ahmić bez zadrške udarila na porodicu Vuka Moba.

Foto: instagram.com/iamvukmob, Dragan Kadić
VUK MOB ĆE ODLEPITI KADA VIDI OVO! Sita Ahmić mu napala majku, izvređala joj CELU PORODICU! (VIDEO)

Nakon što je Nena Gojković, majka repera Vuka Moba, izvređala takmičarku rijalitija "Elita 8" Aneli Ahmić, na društvenim mrežama se oglasila Anelina rođena sestra Sita Ahmić. Sitin odgovor na Nenine uvrede izazvao je veliku pažnju javnosti.

Sita Ahmić je na svom Instagram profilu besno odgovorila Neni Gojković, nazivajući je "ženom bolesnicom" i sugerirajući da bi trebalo da se pozabavi svojim problemima pre nego što komentariše druge. Njene reči su izazvale lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama.

- Žena bolesnica! Treba da pogleda šta ima kod kuće, pa da komentariše druge, smeće teško za sanatorijum - napisala je besno Sita Ahmić. 

Foto: Instagram.com

Sita Ahmić odgovorila majci Vuka Moba na uvrede

 


Nakon što je Aneli Ahmić bila meta Neninih uvreda, mnogi su pružili podršku mladoj takmičarki, ističući da je napad na nju neosnovan i nepravedan. Sitin oštar odgovor na uvrede samo je dodatno podgrejao ovu temu i izazvao žestoku raspravu među korisnicima društvenih mreža.

Oštar sukob između Nene Gojković i Sita Ahmić nije prošao neprimećeno ni među javnim ličnostima. Mnogi poznati su osudili Nenin postupak i pružili podršku Aneli i Siti, ističući da je važno osuditi bilo kakav oblik vređanja i omalovažavanja na društvenim mrežama.

 

 


Do zaključenja ovog teksta, Nena Gojković se nije oglasila povodom Sitinog odgovora. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će doći do nekog pomirenja ili daljeg zaoštravanja sukoba.

Ovaj sukob na društvenim mrežama jasno pokazuje koliko reči mogu imati veliku moć, kao i važnost odgovornog ponašanja na internetu.

 

 

BONUS VIDEO: