ISPLIVALI SVI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Caru preti ZATVOR zbog SUDSKE ODLUKE, Maja mu napravila PAKAO!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.10.2024 | 10:15


Filip Car ne može da dođe sebi!

Foto: ST/Nikola Mutić, M.P./ATAImages, Shutterstock
ISPLIVALI SVI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Caru preti ZATVOR zbog SUDSKE ODLUKE, Maja mu napravila PAKAO!

Bivši zadrugar Filip Car već neko vreme ne može da dođe sebi zbog toga što da je starleta Maja Marinković upropastila. Ona je medijima otkrila da su njih dvoje sve vreme u vezi i da ona odlazi u Hrvatsku pošto on ne može da je napusti. 

Naime, Filip Car ima nekoliko sudskih procesa, već je osuđen na godinu dana zatvora uslovno na tri, a i ima zabranu napuštanja Hrvatske na neko vreme. Zbog toga on ne može da dođe u Begrad, a kad je Maja medijima obelodanila da su njih dvoje u vezi on se šokirao. 

Foto: ST/Nikola Mutić, Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković i Filip Car se pomirili

 

Aleksandra Nikolić je trebalo da mu dovede dete, ali sada, kada je saznala iz medija da Filip ne može da napušta Hrvatsku i da je ponovo osuđenik, verovatno će sve pasti u vodu. Poznato je da je Aleksandra nije želela da petlja s njim jer ne želi veze s bilo kim koji ima veze s bilo kakvom vrstom kriminala sada zbog svoje ćerke. 

To je jako teško palo i Caru jer on sada zbog svega ovoga misli da će doprineti dome da Aleksandra odustane od ideje da ćerku Leonu dovede u Hrvatsku. Zbog svega toga on je i javno priznao da ne može da dođe u Srbiju, optuživši Maju da laže:

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Maja Marinković i Filip Car se pomirili

 

- Hvala Maji koja me je ocinkarila da smo bili zajedno. Ima li još neka da se javi i ove godine da me ocinkari ponosno?! Baš kad treba da mi dođe ćerka. Trenutno zakonski ne mogu preći granicu da je vidim. Prvi put sam za nekoliko godina sam na pravom putu, a najveći izazov u životu je tik ispred mene! Ovoj idničarki ne zameram jer je opsesvino bolesno zaljubljena godinama i onda kad se spopletem o nju i pokušam pobeći, idu ovakve stvari - poručio je Car. 

BONUS VIDEO: