TERZA U TEŠKOM STANJU, OTKRIVENO ŠTA SE DESILO: Sofija u strahu da će NAPUSTITI "Elitu 8"!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.10.2024 | 15:15


Sofija Janićijević otkrila istinu u kakvom je stanju Bora Terzić!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TERZA U TEŠKOM STANJU, OTKRIVENO ŠTA SE DESILO: Sofija u strahu da će NAPUSTITI "Elitu 8"!

Prošle noći starleta Sofija Janićijević progovorila je o odnosu s Borislavom Borom Terzićem, te istakla u kakvom je on trenutno psihičkom stanju. Naime, Sofija je nedavno govorila da je primetila da je Bora depresivan, zbog čega se ona uplašila, pa je prošle noći otkrila da je primetila da mu je sada znatno bolje i da ne pokazuje znake slabosti.  POGLEDAJ GALERIJU

- Da li si primetila depresiju kod njega? To njegovo psihičko stanje promenilo se nabolje, on nije hteo da prizna i prihvati, nije se slagao s tobom - upitao je Darko. 

- Prema mom mišljenju, nije normalno da se ispravi tako brzo, verovatno je on stao tamo pre nekoliko dana. On meni to ne pokazuje više, normalno je da on to misli, ali ja to ne primećujem - htela je nešto da kaže Sofija. 

- Negde sam primetio kod tebe i njega da je glavni uzrok vaših problema mogućnost njenog ulaska, iako ne pričate direktno, oseti se to u vazduhu - poručio je Tanasijević. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević "Elita 8"

 

- Pa, Darko, ja nju ne spominjem i baš izbegavam. Nama je neko iz kuće rekao da bi ona možda mogla da uđe u petak, subotu i tu je bila neka tenzija. Nije iskreno prijateljstvo s Munjine strane. Čist primer je da, kad je Terza bio pijan, ja sam tri sata pokušavala da ga smirim i uspem, a on dolazi i donosi mu asepsol i kaže mu: "Popij, ovo je sok od jabuke." Ja ostala u šoku. Ja mislim da je Munja prvi dečko koji bi mi prišao ovde, ali ja takve likove ne doživljavam. Ti likovi mnogo pričaju, a ništa ne nude. Moram da kažem mami i tati da mi oproste grešku, ali ljubav nije greška, desila mi se ljubav drugi put u životu. Jedino što smo povredili jednu ženu ni krivu ni dužnu - objasnila je Sofija.

BONUS VIDEO: