PRIZOR FILIPA CARA KIDA DUŠU NA KOMADE! Evo šta se dešava sa ĆERKOM, Alekandre Nikolić NEMA NIGDE nakon drame sa Majom! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 28.10.2024 | 16:45


Ponosni tata ne krije sreću!

Foto: instagram.com/pink printscreen
PRIZOR FILIPA CARA KIDA DUŠU NA KOMADE! Evo šta se dešava sa ĆERKOM, Alekandre Nikolić NEMA NIGDE nakon drame sa Majom! (FOTO)

Filip Car, bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", nedavno je postao otac devojčice Leone, čiju je majku Aleksandru Nikolić upoznao pred kamerama na imanju u Šimanovcima. Iako njihov emotivni odnos nije opstao, par sada uspešno sarađuje radi dobrobiti deteta.

Filip trenutno živi u Crikvenici, što predstavlja izazov u održavanju redovnog kontakta sa Leonom. Međutim, uprkos udaljenosti, bivši zadrugar je uspeo da se vidi sa svojom ćerkicom kada je ona došla u Hrvatsku sa bakom. Emotivan prizor je podelio na društvenoj mreži Instagram, a kako se može  videti u objavi, naslednicu ne ispušta iz ruku.

Inače, Car je nedavno istakao da je postignut sporazum sa Aleksandrom o normalnom funkcionisanju zarad dobrobiti njihove ćerke. Takođe, pohvalio je Aleksandrinog novog partnera zbog inicijative i ljudskog ponašanja, te izrazio nameru da se ophodi prema Aleksandri sa poštovanjem, ukoliko se budu pridržavali dogovora.

- Sa Aleksandrom je napokon postignut sporazum da se funkcioniše normalno zbog deteta, da se ne provlačimo u ružnom kontekstu i da imamo roditeljsku relaciju za dobrobit deteta. Dete ću viđati u Beogradu, ali će i njena majka dolaziti sa detetom u goste kod nas - otkrio je Filip tada, koji se zahvalio Aleksandrinom novom dečku:

- Hvala njenom momku koji je pokrenuo inicijativu, kontaktirao me i ljudski se poneo. Sa mnom se može na lep način uvek i dogovorom. Od danas više ne komentarišem Aleksandru i ne iznosim ništa, uvek će biti majka mog deteta i zato molim svoju podršku da je poštuje. Sa moje strane će imati poštovanje ako se bude držala dogovora i ispunjavala sve zahteve kao i što ću ja.

Aleksandra je takođe javno istakla da su rešili sve nesuglasice.

- Ubuduće bih zamolila sve moderatore na Tik Toku da se "mjutuju" svi loši komentari o Filipu. Sve smo stavili po strani i našli smo zajednički jezik kao dve odrasle i odgovorne osobe. Mi smo ipak roditelji jedne predivne devojčice i smatram da nam javna prepucavanja ne trebaju - navela je ona.

BONUS VIDEO: