PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA ZBOG LEPOG MIĆE! Zbog AGRESIJE usledila MOMENTALNA odluka!


IZVOR: Republika/P. R. - 28.10.2024 | 17:45


Veliki Šef kaznio učesnika zbog nedoličnog ponašanja u rijalitiju!

Foto: ST/Nikola Mutić
PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA ZBOG LEPOG MIĆE! Zbog AGRESIJE usledila MOMENTALNA odluka!

Današnji dan u rijaliti šou-programu "Elita 8" obeležio je sukob između učesnika Lepog Miće i Uroša Stanića, što je rezultiralo donošenjem hitne odluke od strane Velikog Šefa. Naime, zbog agresivnog ponašanja, najstariji takmičar na imanju u ŠImanvocima će biti kažnjen mesečnim honorarom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Sukob između Lepog Miće i Uroša Stanića doveo je do urgentne reakcije Velikog Šefa, koji je odmah doneo hitnu odluku kako bi očuvao red i disciplinu u rijaliti programu. Ovo nije prvi put da učesnici "Elite" dolaze u sukob, ali je svaki put reakcija Velikog Šefa od presudnog značaja za održavanje harmonije u rijalitiju.

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića kažnjen mesečnim honorarom

Podsećanja radi, Veliki Šef je nedavno poslao pismo na adresu Bele kuće, koje je izazvalo pažnju zbog emotivne poruke. Naime, učesnik "Elite 8" Lepi Mića, postao je deda, a produkcija mu čestitala na ovoj životnoj ulozi. Kako je saopšteno, njegova ćerka Sara Pržulj rodila je devojčicu, kojoj je dala ime Iris.

Ukućani želimo sa vama da podelimo lepu vest. Lepi Mića je postao deda. Sara je rodila prelepu devojčicu Iris, želimo da čestitamo dedi i da mu poželimo svu sreću u budućoj ulozi - glasilo je pismo Velikog Šefa.

Inače, Sara se već godinama vešto krije od očiju javnosti, a publika "Elite" dobila je priliku da je vidi u Mićinim uspomenama prošle godine. Sara je mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, te doktorske studije u Holandiji, a trenutno radi u "Guglu".

BONUS VIDEO: