Isplivala BOLNA ISTINA o Mioni i Ša: Repera sve vreme TIŠTI stara rana, a njoj to nije ni na kraj pameti! ŠOK-BOMBA usred lažne idile (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.10.2024 | 18:45


Nišlijka raskrinkala ljubavni par.

Foto: printskrin
Isplivala BOLNA ISTINA o Mioni i Ša: Repera sve vreme TIŠTI stara rana, a njoj to nije ni na kraj pameti! ŠOK-BOMBA usred lažne idile (FOTO)

Učesnici "Elite 8" večeras biraju osobu koja je najviše lagala, a Miljana Kulić iskoristila je priliku da iznese na videlo sve o Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša, za koje tvrdi da sve vreme potenciraju lažnu sreću, dok su ustvari nesrećni i imaju jedno od drugog drugačija očekivanja od onih koja pokazuju.

Navešću Ša, jer me je danas uvredio. Lažov je, jer je rekao da je kažnjen za ono, kad nije bio - započela je Nišlijka.

Da napomenem da je Miljana vređala Luki maloletno dete - dobacila je Aneli.

- Htela sam da ga udarim tamo gde ga najviše boli, a ne da vređam dete. Izvinila sam se za to, izletelo je iz mene - rekla je Miljana, pa se vratila na temu:

Foto: Printskrin TV Pink

Miljana Kulić se nameračila na Mionu i Ša

Da nastavim, Miona je mnogo više očekivala od Ša, da će da nastupaju, a ne da je opet uvede ovde. Potenciraju non-stop lažnu sreću. Ša je nersrećan, jer želi da se ostvari kao otac, a Mionu to ne zanima još, nju zanima karijera. Druga osoba je Terza, nisam ni mislila da će biti veran Milici, ali nije iskren ni sa Sofijom. 

 Pre Kulićke svoje izlaganje o Terzi izneo je i Uroš Stanić.

Foto: Printskrin TV Pink

Miljana Kulić iznela svoje tvrdnje o ljubavnom paru

- Porodica mu nije sveta, trudnoća mu nije sveta. Treća osoba naravno, Ivan. Na sve moguće načine je pljuvao i omalovažavao Jelenu. Smatram da su lažirali i razvod, jer mi je nepojmljivo da se pomire - rekao je Uroš.

Zatim je reč dobio Danijel Dujković Munjez.

- Prva je Aneli, mora da se kači na druge teme, jer je nebitna. Neću ti davati na značaju. Druga osoba je Ćuba, rekao je da ga je Gastoz namerno zezao za mamu, a Gastoz ga je pitao da li može da se šali s tim - rekao je Munjez.

- Hteo sam da okrenemo malo na šalu, ali sad smo se pomirili i sve je okej - rekao je Gastoz.

- Treća osoba Korda i to je to - zaključio je Munja.

BONUS VIDEO: