ANĐELU ĐURIČIĆ ZALEDILO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE! Izuzetno teško primila VESTI koje su stgle u Belu kuću!


IZVOR: Republika/P. R. - 28.10.2024 | 20:20


Muk za crnim stolom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANĐELU ĐURIČIĆ ZALEDILO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE! Izuzetno teško primila VESTI koje su stgle u Belu kuću!

Rijaliti program "Elita", baziran na konceptu zatvorenog imanja u Šimanovcima, gde su učesnici pod konstantnim nadzorom kamera i bubica, pruža publici neprekidnu dramu tokom deset meseci, 24 sata dnevno. U ovom izolovanom prostoru, razvijaju se prijateljstva i ljubavi, ali i tenzije koje često eskaliraju u svađe. Osim spontane dinamike, produkcija pažljivo organizuje dodatne emisije koje održavaju napetost među učesnicima.

Foto: Printskrin TV Pink

Pismo Velikog šefa

Jedna od redovnih emisija, koja se emituje svake nedelje u popodnevnim satima, zahteva da učesnici okupe za stolom i glasaju za tri osobe prema određenim kriterijumima, kao što su drskost, neiskrenost ili foliranje. Ovi zadaci često izazivaju burne reakcije, a učesnik koji prvi započne odgovaranje nalazi se u posebno teškoj poziciji.

Ovaj put, učesnica Anđela Đuričić imala je težak zadatak da prva odgovori na pitanje Velikog Šefa o tome ko je najviše lagao tokom programa.

 - Draga Elito, vreme je da čujemo ko je najviše puta slagao u Eliti, Glaasaćete za tri učesnika koji su po vama izneli najviše laži - glasilo je pismo.

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić prva ustala da glasa

Prema Anđelinim rečima, prvi je Borislav Terzić Terza, kojeg je optužila da je izneverio Milicu Veličković, svoju trudnu verenicu. Druga osoba koju je navela je Ivan Marinković, a kao trećeg, Anđela je izabrala Nikola Grujića Gruju, optuživši ga da je lagao sve kako bi izbegao pomirenje sa devojkom Mimom Šarac.

- Uh, uvek ja prva! Prvi je Terza, koji je ušao kao Miličin verenik i smatram da je nju sve slagao. Druga osoba je Ivan, rekao si da se nikad nećete pomiriti, a sad ste u korektnim odnosima. Treća osoba Gruja, koji je lagao sve da se ne bi pomirio sa Mimom - rekla je Anđela za crnim stolom.

BONUS VIDEO: