OBJAVLJEN PRVI SNIMAK NOVE "FARME 8"! Željko Mitrović otkrio kako će izgleda IMPOZANTNO IMANJE o kom svi bruje! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 08.06.2024 | 18:00


Željko Mitrović iznenadio svoje pratioce na Instagramu!

Foto: Pink.rs
OBJAVLJEN PRVI SNIMAK NOVE "FARME 8"! Željko Mitrović otkrio kako će izgleda IMPOZANTNO IMANJE o kom svi bruje! (VIDEO)

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti najavom neverovatnog iznenađenja - novog rijalitija i kompletno nove televizije. Naime, Mitrović je putem svog Instagram profila otkrio da se sprema nova sezona "Farme 8", ali i kompletno novo televizijsko iskustvo. On je otkrio da se gradi selo iz 14. veka, koje će biti opremljeno od drveta i kamena, a fanove je obradovao objavom nacrta kompleksa.

Foto: youtube.com/ Željko Mitrović

Željko Mitrović

 


Jedan od najzanimljivijih detalja ovog projekta svakako je gradnja sela koje će biti opremljeno u stilu 14. veka. Ovo nije samo obično televizijsko set, već prava replika srednjovekovnog naselja, izrađena sa pažnjom prema istorijskim detaljima.

Komentari na ovu najavu su se samo nizali, a mnogi su istakli da se do sada niko u svetu nije usudio da uradi nešto slično. Ovaj poduhvat zaslužuje svako poštovanje zbog svoje originalnosti i hrabrosti.

 

 


Podsećamo da je rijaliti "Farma" imao uspešnih sedam sezona, tokom kojih su gledaoci imali priliku da vide mnoge javne ličnosti u potpuno drugačijem okruženju. Čuvali su životinje, muzli krave, kosili travu, cepali drva i obavljali razne svakodnevne zadatke koji su ih povezivali sa ruralnim načinom života.

Očekivanja javnosti su velika, a ostaje da vidimo kako će se ovaj ambiciozni projekat realizovati u praksi.

 

BONUS VIDEO: