PRVI SNIMCI FARME 8: Željko Mitrović otkrio kako će izgledati NOVI RIJALITI - ovo je sve ŠOKIRALO! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 15.06.2024 | 15:15


Vlasnik televizije Pink usnimio radove na novom imanju, odakle će se emitovati osma sezona popularnog rijalitija!

Foto: Pink.rs
PRVI SNIMCI FARME 8: Željko Mitrović otkrio kako će izgledati NOVI RIJALITI - ovo je sve ŠOKIRALO! (VIDEO)

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, nedavno je najavio povratak popularnog rijaliti šou programa "Farma" na male ekrane. Mitrović je putem svog Instagram profila podelio snimak na kojem se vidi sređivanje imanja za nove avanture na farmi. Očigledno je da su u toku poslednje pripreme za ovaj spektakularni povratak. Na snimku koji je Mitrović podelio, možemo videti oronule stare kuće, srednjovekovni bunar i čak pravi pravcati zamak. Ovo ukazuje na to da nas očekuje nešto potpuno drugačije i zanimljivo u novom ruhu "Farme".

- Poslednje pripreme za srednjevekovnu "Farmu", koja uskoro počinje sa emitovanjem - napisao je on.

Pored povratka "Farme", Mitrović je najavio i potpuno novu televiziju, "Narodna TV", na kojoj će biti emitovan i "Farma 8". Ova sezona "Farme" će imati posebnost u tome što će biti izgrađeno potpuno novo, malo, srednjovekovno selo gde će učesnici zaista živeti život iz 14. veka. Ovo je prvi put da će učesnici jedne televizije preći u ambijent srednjovekovnog sela, što će se dešavati po kaznama i zaslugama.

Narodna TV će takođe prikazivati popularne formate poput Kursadžija, Nikad Izvini, kao i veliki broj domaćih serija i filmova. Očigledno je da će ova sezona "Farme" biti spektakularna i nezaboravna, posebno u znaku obeležavanja 30 godina od osnivanja televizije "Pink".

Rijaliti "Farma" prvi put je krenuo sa emitovanjem 2009. godine, a poslednja sezona bila je 2016. godine. Sada, nakon nekoliko godina pauze, "Farma" se vraća na male ekrane sa novim konceptom koji će definitivno privući pažnju gledalaca.

Foto: J. Simonović

Željko Mitrović

BONUS VIDEO: