MILICA MITROVIĆ POTVRDILA: Evo kada počinje "FARMA 8" - otkriven tačan DATUM, sve je spremno za spektakl! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 27.07.2024 | 14:50


Ova vest je obradovala sve fanove popularnog rijalitija koji nestrpljivo očekuju početak nove sezone!

Foto: shutterstock, wikipedia, pink
MILICA MITROVIĆ POTVRDILA: Evo kada počinje "FARMA 8" - otkriven tačan DATUM, sve je spremno za spektakl! (FOTO)

Nakon trideset godina postojanja televizije Pink, njen osnivač Željko Mitrović najavio je nekoliko uzbudljivih projekata, među kojima se ističe povratak popularnog rijalitija "Farma". Ova vest je obradovala mnoge ljubitelje rijaliti programa, s obzirom da su scene i replike iz prethodnih sezona ovog šou-programa koji je svojevremeno obarao sve rekorde gledanosti postale sastavni deo pop kulture u regionu.

Ovim povodom se sada oglasila i izvršna direktorka televizije Pink, Milica Mitrović, Željkova supruga, te potvrdila datum početka emitovanja novog kanala "Narodna TV" - 05. septembar. Ova vest je obradovala sve fanove "Farme" koji nestrpljivo očekuju početak nove sezone.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica Mitrović najavila početak Narodne TV

Podsećanja radi, mesto pukog nastavka starih sezona, "Farma" će doživeti potpuno rebrendiranje kroz novi koncept. Studio je premešten u period srednjeg veka, sa oronulim selom i dvorskim kompleksom, stvarajući autentičnu srednjovekovnu atmosferu.

Inače, kako je najavljeno, interesantno je da će se novi Pinkov rijaliti emitovati na potpuno novom kanalu pod nazivom "Narodna TV", dok će "Elita" ostati verni sadržaj televizije Pink. Takođe, "Farma" će biti povezana sa "Elitom", pri čemu će se takmičari koji pokažu dobro umeće biti prebačeni na luksuzno imanje u "Eliti", dok će oni koji budu loši biti premešteni u srednjovekovni ambijent "Farme".

BONUS VIDEO: