KARAMBOL! Lakić iz "Farme 8" ulazi u "Elitu": Muški ću sa Rajačićem, Terzom i Munjezom, UZVEZDILI SU SE (VIDEO)


IZVOR: G. D. / M. P. - 25.09.2024 | 10:50


Spreman za novi okršaj!

Foto: Republika/Goran Doljančević
KARAMBOL! Lakić iz "Farme 8" ulazi u "Elitu": Muški ću sa Rajačićem, Terzom i Munjezom, UZVEZDILI SU SE (VIDEO)

Bivši zadrugar Nikola Lakić novi je učesnik rijalitija "Farma 8". On se danas pojavio na lekarskom pregledu za buduće učesnike projekta koji startuje za dva dana, a ekipa našeg portala obavila je intervju sa njim.

- Ovo je sedmi rijaliti, muka mi je od života, ali mi nije muka od para. Coki je muka, ali pošto smo dobili prinovu, macu, nadomestiće me. Jedva čekam da se vratim kući da skupljam dlake. Teško mi pada što odlazim od sina, tu sam najslabiji. Ulazim zbog njega, zbog porodice - rekao je Lakić, pa nastavio:

- Ako vidim Lejdi Di, možda se zagrlimo, možda opletemo, sve zavisi od prvog vajba - dodao je.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nikola Lakić ulazi u "Farmu 8"

- Ima dosta bivših učesnika, znamo dosta toga. Ako saznam nove informacije, držaću ih u tajnosti, ja sam glavna spletkara. Više volim da sam opušten, da se tako upoznamo. Ono baratanje informacijama od spolja, to su mi šlageri. Osuću paljbu po onome ko zaslužuje. Nisam se pokazao u "Eliti 7" u pravom svetlu, kajem se, ali ne treba da se plašim tih nekih ljudi. Sada sam odlučniji, sada sam spremniji, ne može niko da mi stane na put.

- Verujem da će možda doći do "Elite" u jednom trenutku, ima ljudi tamo koji mi ne odgovaraju. Neki su se uzvezdili. Uroš Rajačić se uzvezdio, misli da je bogom dan. Da može da obrlati svaku devojku. Može neko njegovu sestru tako da obrlati. Mogu da mu odbrusim muški, kao prošle sezone. Drugi idu linijom manjeg otpora. Ali i te devojke daju za pravo da se tako ponaša. Ima tu, Munja, Terza, po njima bih opleo. Meni je to degute. Žena mu je trudna kod kuće, sutra treba izaći pred to dete - poručio je Lakić.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Lakić želi da se suoči i sa elitarima

BONUS VIDEO: