SKANDAL PRED "FARMU 8": Doneo joj POKLONE, ona ga ŠUTNULA zbog sina Zlate Petrović - po svako cenu ulazi u "Elitu 8" da ga SMUVA! (VIDEO)


IZVOR: G. D. / M. P. - 26.09.2024 | 14:40


Mlada pevačica odbila kolegu!

Foto: Dragan Kadić
SKANDAL PRED "FARMU 8": Doneo joj POKLONE, ona ga ŠUTNULA zbog sina Zlate Petrović - po svako cenu ulazi u "Elitu 8" da ga SMUVA! (VIDEO)

Boža Džons, bivši zadrugar, novi je učesnik "Farme 8". On se danas pojavio u karantinu za ovaj rijaliti i doneo poklone za svoju simpatiju, Andreu Reu Anđelković. On je kupio medvediće za nju u nadi da će se smuvati.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Boža doneo medvediće Andrei

- Kupio sam ova dva medvedića Andrei Rei. Tako da, idemo, pun gas! Malo sam umoran. Teško će mi pasti ovo bez telefona, ali navići ćemo se. Ja ovo dajem od srca. Ima li neka prodavnica ovde, da kupim neki slatkiš. Čuli smo se i sinoć i danas, pokazivala mi je neku nadogradnju. Ona mi se javila pre dve nedelje, simpa ja njoj, ona meni, kolege smo... Raskinuo sam sa onom devojkom od letos, njoj treba ljubavna pauza. Ja sam zaljubljive prirode... - ispričao je Boža.

Andrea je stigla nešto kasnije i otkrili smo joj da joj je Boža spremio poklone, a ona se šokirala.

- Kakvi medvedići? Molim? Ja to nisam znala... Prvi put čujem od vas. Nisam znala da me čeka. Ja sam u sobi sa sestrom... Od toga ništa. Za sada neće biti ništa. Previše je rano da pričamo o tome, znamo se površno... Družićemo se, pa ćemo da vidimo kuda sve vodi, ali od te priče nema ništa... Ne bih mu dala šansu. Nisam mu rekla da mi se ne dopada, on je meni kolega, ne poznajem ga dovoljno da bih mu dala šansu - rekla je Andrea Rea, pa otkrila da joj se dopada sin Zlate Petrović:

- Jedini dečko koji se meni sviđa je Jovan Pejić. Volela bih da uđem u "Elitu 8" da ga upoznam, da porazgovaramo i popričamo... Rekla sam da mi je dečko presladak i prijatan. 

BONUS VIDEO: