DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBILA SPISAK UČESNIKA FARME, PA DOŽIVELA ŠOK! Drama pred početak rijalitija, voditeljka ovo nikada pre nije uradila!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.09.2024 | 20:07


Dušica Jakovljević otkrila informacije o učesnicima Farme 8!

Foto: ST/Vladimir Lukić
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBILA SPISAK UČESNIKA FARME, PA DOŽIVELA ŠOK! Drama pred početak rijalitija, voditeljka ovo nikada pre nije uradila!

Dušica Jakovljević je otkrila da se oseća polaskano i počastvovano što joj je povereno vođenje dva rijalitija na dve različite televizije, ističući da to dosad nije radio niko. Posebno je istakla koncept srednjovekovnog imanja na kojem će se odvijati emisija, naglašavajući da je to prvi put da se rijaliti programa realizuje iz čuvenog Leonardo studija, što je svakako nešto što će privući pažnju gledalaca.

Kada je reč o učesnicima "Farme 8", Dušica je otkrila da se uvek trudi da ne zna ko ulazi kako bi sačuvala emociju za sam ulazak, ali je priznala da je ove godine napravila presedan i pogledala kartice sa imenima koja su poznata javnosti. Ipak, istakla je da se raduje i drugim farmerima, te da će se i sama iznenaditi kad ih vidi jer nije želela da istraži ko sve ulazi do kraja.

Foto: RTV PINK

Farma 8

 

Da li si uzbuđena pred sam početak ''Farme?''

- Veoma polaskana i počastvovana jer mi je povereno da vodim dva rijalitija, na dve različite televizije, što do sada niko nije radio.

Kako ti se dopada koncept srednjevekovnog imanja?

- Moj deo deo studija će biti u čuvenom, Leonardo studiju, iz kog se do sada nisu realizovale studiske emisije. Prvi sam voditelj koji će voditi odatle emisiju. Videla sam kako izgleda imanje, to zaista izgleda kao imanje iz srednjeg veka. Izgleda drugačije nego bilo šta što smo do sada imali prilike da vidimo. Jedva čekam da otkrijemo gledaocima detalje učešća budućih farmera i u kakvim će uslovima oni živeti. Mislim da će mnogi biti mnogo iznenađeni. Tek sad sledi inovacija, kada je reč o rijaliti programima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

Kako ti se dopadaju učesnici?

- Kada je reč o našim učesnicima, ja se uvek trudim da ne znam ko ulazi, da bih sačuvala emociju za sam ulaza. Međutim, ove godine sam napravila presedan, pogledala sam kartice i videla sam par imena koja su poznata javnosti. Radujem se, jer postoje i ostali farmeri, ali za njih ću se i ja iznenaditi kad bude videla, jer nisam želela da istražim do kraja ko sve ulazi - priznala je Dušica za Pink.

BONUS VIDEO: