PRVI SNIMCI IZ ŠIMANOVACA PRED POČETAK FARME 8: Evo kako izgleda STUDIO, sve je spremno za useljenje farmera! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 27.09.2024 | 20:22


Portal Republika vam donosi prve kadrove iz Šimanovaca!

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV
PRVI SNIMCI IZ ŠIMANOVACA PRED POČETAK FARME 8: Evo kako izgleda STUDIO, sve je spremno za useljenje farmera! (VIDEO)

Rijaliti format "Farma 8" vraća se na male ekrane, ali ovoga puta na kanalu NARODNA TV. Nakon prethodnog uspeha i popularnosti, očekuje se da nova sezona privuče pažnju gledalaca širom regiona.

Portal Republika nalazi se u Šimanovcima, a mi vam donosimo prve kadrove iz studija, koje možete pogledati u video snimku koji se nalazi na početku teksta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

U ovoj sezoni, poznate ličnosti će živeti na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez pristupa novinama, telefonima, televiziji i internetu. Kamere će pratiti njihove svakodnevne aktivnosti dvadeset i četiri sata dnevno, otkrivajući kako se takmičari snalaze u nepoznatom okruženju.

Za razliku od prethodnih sezona, takmičari će biti smešteni na novoj lokaciji - pravom srednjevekovnom gradu. Ovo će ih suočiti sa potpuno novim izazovima i zadacima, što će dodatno začiniti takmičenje i doneti uzbudljive trenutke za gledaoce. POGLEDAJ GALERIJU

 

Posebna novina u ovoj sezoni je tesna povezanost sa rijaliti programom "Elita 8". Učesnici "Elite 8" koji budu eliminisani, imaće priliku da se vrate u trku za glavnu nagradu ukoliko pokažu svoje sposobnosti i vrednost na Farmi 8. Sa druge strane, takmičari koji se istaknu na Farmi 8, imaće priliku da uživaju u svim privilegijama u "Eliti 8".

Učesnici će se tokom 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu, a izbegavanjem nedeljnih eliminacija će imati priliku da se približe ostvarenju svog cilja. Očekuje se da će ova sezona doneti mnogo uzbuđenja, iznenađenja i rivalstva, obećavajući zanimljivu i dinamičnu zabavu za gledaoce.

BONUS VIDEO: