PROKA STIGAO NA FARMU 8: Evo kako danas izgleda čuveni mentor imanja! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 27.09.2024 | 20:47


Proka kao mentor stigao na imanje Farme 8!

Foto: Printskrin/RTV PINK
PROKA STIGAO NA FARMU 8: Evo kako danas izgleda čuveni mentor imanja! (FOTO)

Večeras, 27. septembra, gledaoci širom Srbije će imati priliku da se ponovo uključe u praćenje popularnog rijalitija "Farma 8", koji startuje sa emitovanjem na Narodnoj televiziji u 21 čas. Uoči početka, velika šefica Milica Mitrović, zabeležila je trenutak sa čuvenim Prokom, koji je bio deo prethodnih sezona ovog takmičenja. Proko, koji je poznat po svom šarmu i karizmi, ima ključ imanja, što ukazuje na to da će večeras dočekati nove farmere.

Na fotografiji koju je šefica Milica Mitrović podelila sa javnošću, možemo videti da je za doček novih farmara pripremljeno bogato posluženje. Na stolu se nalazi domaća pita, lepinje, ajvar, sir, kajmak i brojne druge đakonije. Ova slika nagoveštava da će se novi učesnici odmah osetiti dobrodošlo i kao kod kuće na imanju.

Foto: Instagram.com

Proka stigao na Farmu 8


Produkcija "Farme 8" zaista je vodila računa o svakom detalju, stvarajući autentično seosko okruženje za učesnike. Umesto skupocenog nameštaja, budući farmeri će imati priliku da se opuste na drvenoj klupi, okruženi senom, slamom i panjevima drveća. Ova pažljivo osmišljena atmosfera sigurno će doprineti dinamici i autentičnosti ovog rijalitija.

Ekipa Telegrafa će detaljno izveštavati o dešavanjima na imanju, prateći sve korake novih učesnika "Farme 8". Gledaoci će imati priliku da uživaju u galeriji slika i video materijalima koji će prikazati svaki segment ovog uzbudljivog događaja.

S obzirom na sve spremnosti i uzbudljiva očekivanja, "Farma 8" definitivno obećava da će doneti mnogo uzbuđenja, iznenađenja i nezaboravnih trenutaka za sve svoje vernike fanove.

BONUS VIDEO: