OŽENJENI LAKIĆ NAJAVIO AFERU U RIJALITIJU! Došao u studio, pa saopštio SUPRUZI stravičnu informaciju!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.09.2024 | 21:20


Nikola Lakić je prvi takmičar Farme 8, a šok je izazvao odmah na početku.

Foto: Printscreen/Narodna
OŽENJENI LAKIĆ NAJAVIO AFERU U RIJALITIJU! Došao u studio, pa saopštio SUPRUZI stravičnu informaciju!

Dušica Jakovljević je na samom početku "Farme 8" objasnila gledaocima pravila, a potom je predstavila prvog takmičara, Nikolu Lakića, koji je u braku, ali najavljuje bliska prijateljstva sa ženama, što je šokiralo publiku kraj malih ekrana.

- Gledajte me u ovoj sezoni, crknite, dušmani. Novim izazovima nikad kraja. Vedar sam, nasmejan, imaću ženska prijateljstva, volim žensko društvo. Ako se zaljubim - zaljubim se - rekao je oženjeni Lakić na samom početku.

- Dopada mi se ovaj format, radujem se ulasku. Mislim da će biti mnogo teže, već sam čuo neke komentare, ovo će biti teški uslovi. Nekima ću pomoći, nekima odmoći. Naravno da će me čekati koferi, ako napravim neki gaf, produžiću boravak na Farmi. Danas se svašta dešava, odeš do trafike, pa prevariš ženu... Zato ja kažem da, ako mi srce ode na drugu stranu, otišlo je. Bolje moju suprugu da pitate šta će ona raditi napolju - priznao je on.

Foto: Printscreen/Narodna

Nikola Lakić

 

Rijaliti format "Farma" vraća se na male ekrane, ali ovoga puta na kanalu NARODNA TV. Nakon prethodnog uspeha i popularnosti, očekuje se da nova sezona privuče pažnju gledalaca širom regiona.

U ovoj sezoni, poznate ličnosti će živeti na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez pristupa novinama, telefonima, televiziji i internetu. Kamere će pratiti njihove svakodnevne aktivnosti dvadeset i četiri sata dnevno, otkrivajući kako se takmičari snalaze u nepoznatom okruženju.

Foto: Printscreen/Narodna

Nikola Lakić i Dušica Jakovljević

 

Za razliku od prethodnih sezona, takmičari će biti smešteni na novoj lokaciji - pravom srednjevekovnom gradu. Ovo će ih suočiti sa potpuno novim izazovima i zadacima, što će dodatno začiniti takmičenje i doneti uzbudljive trenutke za gledaoce.

Posebna novina u ovoj sezoni je tesna povezanost sa rijaliti programom "Elita 8". Učesnici "Elite 8" koji budu eliminisani, imaće priliku da se vrate u trku za glavnu nagradu ukoliko pokažu svoje sposobnosti i vrednost na Farmi 8. Sa druge strane, takmičari koji se istaknu na Farmi 8, imaće priliku da uživaju u svim privilegijama u "Eliti 8".

Učesnici će se tokom 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu, a izbegavanjem nedeljnih eliminacija će imati priliku da se približe ostvarenju svog cilja. Očekuje se da će ova sezona doneti mnogo uzbuđenja, iznenađenja i rivalstva, obećavajući zanimljivu i dinamičnu zabavu za gledaoce.

BONUS VIDEO: