BIVŠA TAKMIČARKA "ELITE 7" SE TOTALNO TRANSFORMISALA, NEĆETE JE PREPOZNATI! Ostavila verenika, pa izjavila LJUBAV Đedoviću!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.09.2024 | 22:51


Učesnica "Elite 8" se vratila u rijaliti, gledaoci ostali bez teksta.

Foto: Printscreen/Narodna
BIVŠA TAKMIČARKA "ELITE 7" SE TOTALNO TRANSFORMISALA, NEĆETE JE PREPOZNATI! Ostavila verenika, pa izjavila LJUBAV Đedoviću!

Deveta takmičarka "Farme 8" je Sneža Jovičić Kušadasi, koja je izjavila da joj je Marko Đedović tiha patnja. U "Elitu 7" je ušla sa verenikom, Darijanom Radomirovićem, koji ju je kasnije ostavio.

- Nemam dečka, ali postoji neko ko me čeka u spoljnom svetu. Se*s pred kamerama... Nemam taj problem kad sam zauzeta - rekla je Sneža Kušadasi.

Foto: Printscreen/Narodna

Sneža Kušadasi

Odmah posle nje u studio je ušao Boban Bašanović, DJ iz Podgorice. Želi da vidi kako će se pokazati u rijalitiju, slobodan je i spreman za novu ljubav. Bio je pet godina u braku, tvrdi da nije ni znao da se razvodi.

Foto: Printscreen/Narodna

Boban Bašanović

 

Rijaliti format "Farma" vraća se na male ekrane, ali ovoga puta na kanalu NARODNA TV. Nakon prethodnog uspeha i popularnosti, očekuje se da nova sezona privuče pažnju gledalaca širom regiona.

U ovoj sezoni, poznate ličnosti će živeti na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez pristupa novinama, telefonima, televiziji i internetu. Kamere će pratiti njihove svakodnevne aktivnosti dvadeset i četiri sata dnevno, otkrivajući kako se takmičari snalaze u nepoznatom okruženju.

Za razliku od prethodnih sezona, takmičari će biti smešteni na novoj lokaciji - pravom srednjevekovnom gradu. Ovo će ih suočiti sa potpuno novim izazovima i zadacima, što će dodatno začiniti takmičenje i doneti uzbudljive trenutke za gledaoce.

Posebna novina u ovoj sezoni je tesna povezanost sa rijaliti programom "Elita 8". Učesnici "Elite 8" koji budu eliminisani, imaće priliku da se vrate u trku za glavnu nagradu ukoliko pokažu svoje sposobnosti i vrednost na Farmi 8. Sa druge strane, takmičari koji se istaknu na Farmi 8, imaće priliku da uživaju u svim privilegijama u "Eliti 8".

Učesnici će se tokom 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu, a izbegavanjem nedeljnih eliminacija će imati priliku da se približe ostvarenju svog cilja. Očekuje se da će ova sezona doneti mnogo uzbuđenja, iznenađenja i rivalstva, obećavajući zanimljivu i dinamičnu zabavu za gledaoce.

BONUS VIDEO: