ŽELIM VRELU AKCIJU U ŠTALI, KRISTIJAN JE MOJ TIP MUŠKARCA: Ova učesnica "Farme 8" priznala da je u karantinu već imala jedan INTIMNI ČIN (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.09.2024 | 10:15


Ona je otkrila da voli da vodi ljubav na naobičnim mestima.

Foto: ST/Tamara Pavišić
ŽELIM VRELU AKCIJU U ŠTALI, KRISTIJAN JE MOJ TIP MUŠKARCA: Ova učesnica "Farme 8" priznala da je u karantinu već imala jedan INTIMNI ČIN (FOTO)

Osma sezona rijalitija "Farma", nakon 12 godina od emitovanja prve sezone, starovala je sinoć, a već privlači pažnju gledalaca svojom intrigantnom postavkom.

Sinoć se na imanje uselilo 23 takmičara, spremnih da se suoče sa izazovima života bez vode i struje, u uslovima koji podsećaju na život naših predaka pre 100 godina.

Jedna od poslednjih učesnica koja je ušla na imanje je popularna tiktokerka Kiki Star.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Kiki Star priznala da je Kristijan Golubović njen tip muškarca

Već na samom početku, Kiki je započela sukob sa Jelenom Golubović, što je samo najava za ono što će uslediti. Takođe, Kiki je iznela otvoreno svoje lične priče, uključujući i detalje o svojoj borbi sa težinom i otkrila svoje preferencije kada su u pitanju muškarci.

- Ja volim starije muškarce, mlađi me ne zanimaju. U karantinu mi se svideo jedan i delio mi je komplimente i tada smo se poljubili. Sada ne želim da mu dajem na značaju. Kristijan Golubović je moj tip i mislim da imam tu moć da ga osvojim - otkrila je Kiki je otkrila, te priznala da li bi volela da ima intimne odnose na farmi.

- Želim da imam se*s u štali, tu nikada nisam probala. Ja volim se*s i otvorena sam za sve. Mogu da imam i sa pokrivačem i bez.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Kristijan Golubović dojahao na konju

Jedna od učesnica, Marija Al Ravaždi, podelila je svoju tešku priču o begu iz Jordana i teškom prijemu u Srbiji, ostavljajući trag emotivne reakcije u celoj naciji.

Osim učesnika, novost je i nova voditeljka Milica Kon, koja je osvojila srca gledalaca svojim šarmantnim nastupom i smešnim komentarima, prelazeći u potpuno novu ulogu sa lakoćom.

S obzirom na ovakav početak, gledaoci mogu očekivati uzbudljive i kontroverzne trenutke u narednim epizodama rijalitija "Farma 8". Sve u svemu, povratak ovog šou programa na male ekrane obećava mnogo uzbuđenja i dramatičnih obrta.

BONUS VIDEO: