"MISLILA SAM DA SI UMRO": Inspektorka Lili sahranila Proku živog, njegova reakcija na njene reči LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.09.2024 | 12:15


Mentor zaintrigirao novu učesnicu "Farme 8".

Foto: printskrin instagram
"MISLILA SAM DA SI UMRO": Inspektorka Lili sahranila Proku živog, njegova reakcija na njene reči LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Dugo najavljivani TV format "Farma 8" starovao je sinoć na Narodnoj televiziji, a odmah na početku gledaoci su imali prilike da vide šokantne scene i izjave budućih farmera koji će narednih meseci živeti životom punim odricanja.

Jedan od najšokantnijih susreta prilikom ulaska na "Farmu" desio se između inspektorke Ljiljane Stevanović Lili i čuvenog mentora Proke, jer je, kako mu je rekla direkno u lice, ona mislila da je umro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mutav__plovak

 

- Ponela sam sportske stvari, ravnu obuću, nedostajaće mi lična higijena. O tome sam dosta razmišljala - rekla je Lili pri ulasku, a kada je ušla na imanje u Šimanovcima, gde je ugledala voditelja Ognjena Amidžića, ostale takmičare i Proku koji je brinuo o imanju tokom prethodnih sezona ovog rijalitija, ona se šokirala.

- Ovo je Proka isti, rekao je Ognjen.

- Čula sam da je čovek umro - rekla je Lili pred njim.

- Pa, povampirio sam se - uzvratio je šaljivo Proka.

Inače, Željko Mitrović je nedavno na konferenciji za medije otkrio zanimljive detalje o novim sezonama popularnih rijaliti šou programa "Elita 8" i "Farma 8".

Ulazak u "Elitu 8" je, za razliku od prethodnih sezona, prvi put trajao dva dana, a učesnici koji ispadnu u narednom periodu imaju šansu za povratak kroz "Farmu 8".

Govoreći o "Farmi 8", Mitrović je otkrio da će učesnici živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata. Navodno, ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gde učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena.

BONUS VIDEO: