MUK NA "FARMI 8"! Zadruga se hitno oglasila, za ovakvo ponašanje SLEDE ŽESTOKE KAZNE!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 29.09.2024 | 17:15


Gazda Kristijan Golubović odmah pročitao pismo farmerima!

Foto: Farma Official/Youtube.com
MUK NA "FARMI 8"! Zadruga se hitno oglasila, za ovakvo ponašanje SLEDE ŽESTOKE KAZNE!

Danas popodne na imanju "Farme", gazda Kristijan Golubović okupio je sve farmere za sto kako bi pročitao pismo koje im je poslala Zadruga. U pismu se isticala dobrodošlica farmerima i izražavala nadanja da će uspeti da obave sve zadatke. Takođe, farmerima je poslato i pravila života na imanju kako bi se svi povremeno podsetili na njih. POGLEDAJ GALERIJU

- Dragi farmeri, želimo zvanično da vam poželimo dobrodošlčicu na imanje. nadamo se da se snalazite i da ćete uspeti da obavite sve zadatke. Kako biste mogli da poštujete sva pravila života, šaljemo vam sada sve što treba i svi da znate, da se povremeno podsetite - pričitao je Kristijan Golubović.

Detaljno objašnjenje pravila

Nakon što je pročitao pismo, Kristijan je pažljivo objasnio svako pravilo ponaosob kako bi se farmeri bolje upoznali sa očekivanjima i zahtevima koje imaju od strane Zadruge, je-r će za svako nepoštovanje uslediti kazne. Ovo naglašava važnost poštovanja pravila i disciplinovanog ponašanja na imanju, što će sigurno biti ključno za uspeh u izazovima koji ih očekuju.

Podsećamo, ovogodišnji povratak "Farme 8" simbolizuje vraćanje korenima, jer će učesnici morati da preživljavaju oslanjajući se na osnovne veštine, uključujući rad na imanju i održavanje domaćinstva. Produkcija je stvorila autentičan ambijent kako bi izazovi pred takmičarima bili još teži, dodajući šouu potpuno novu dimenziju. Pored surovih uslova, pažnju su privukli i sami učesnici. Među njima su poznata imena rijaliti scene, kao i nova lica koja obećavaju osveženje i neočekivane preokrete. Učesnici uključuju poznatu sportistkinju Dušicu Topšić, dvostruku pobednicu Farme Jelenu Golubović, Kristijana Golubovića, kao i druge poznate i nove učesnike.

BONUS VIDEO: