KIKI STAR USPELA DA SKINE KRISTIJANA: Usledila AKCIJA, imala pune ruke posla, sve vreme razmenjivali PRLJAVE REČI (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 02.10.2024 | 19:45


Rek'o, pa poreko!

Foto: Printskrin TV Pink
KIKI STAR USPELA DA SKINE KRISTIJANA: Usledila AKCIJA, imala pune ruke posla, sve vreme razmenjivali PRLJAVE REČI (GALERIJA)

Na "Farmi 8" dogodila se neobična situacija koja je iznenadila gledaoce.

Naime, Kiki Star je uspela da skine Kristijana Golubovića, nakon čega je počela da ga masira. Ova neobična scena izazvala je brojne reakcije među ukućanima, ali i publikom.

Poznato je da je Kiki još od prvog dana bacila oko na Kristijana, a nedavno mu je i direktno postavila pitanja da li bi imao intimne odnose sa njom, što je on negirao s izgovorom da ga istopolne veze ne zanimaju, jer je potpuno strejt.

- Nećeš da me je**š valjda - pitao je za svaki slučaj Kristijan tokom masaže.

- Kristijane, moraš da shvatiš da sam ja žensko - odgovorila mu je Kiki.

- Pa šta, žensko ne može da je*e - nastavio je Kristijan.

- Ja ne volim pe**re, samo prave muškarce - zaključila je dalji razgovor Kiki.

Ova izjava dodatno je začinila već napetu atmosferu u kući, ostavljajući gledaoce u iščekivanju daljeg razvoja situacije. POGLEDAJ GALERIJU


Nakon ove neobične izjave, ukućani su bili vidno iznenađeni i nisu krili svoje komentare.

Ova scena definitivno je izazvala pometnju među takmičarima, a kako će se odraziti na njihove odnose u narednim danima ostaje da se vidi.

Gledaoci rijalitija "Farma 8"  takođe su burno reagovali na ovu situaciju.

Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari koji su izražavali iznenađenje, ali i različite stavove o ponašanju takmičara. Očigledno je da je ova scena izazvala veliku pažnju i pokrenula brojne diskusije među publikom.

Ova neobična scena između Kiki Star i Kristijana Golubovića iznenadila je javnost iz više razloga. Prvenstveno, neočekivano ponašanje Kiki Star, ali i reakcija Kristijana Golubovića, ostavili su veliki utisak na gledaoce.

Takođe, ova situacija je podstakla raspravu o granicama u ponašanju takmičara u rijalitiju, kao i o tome kako se određene rečenice mogu tumačiti u javnosti.

U svakom slučaju, ova scena definitivno će ostati upamćena kao jedan od neobičnijih trenutaka u istoriji rijaliti programa.

BONUS VIDEO: