NJIH ČETVORO SU IZGLASANI! Prozvani farmeri i farmerke ODMAH USTALI - emotivne scene obeležile izbor!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 05.10.2024 | 02:00


Nikola Despotović i Andrea Anđelković ubedljivo vodili!

Foto: Farma Official/Youtube.com
NJIH ČETVORO SU IZGLASANI! Prozvani farmeri i farmerke ODMAH USTALI - emotivne scene obeležile izbor!

Uzbudljiva modna revija obeležila je ovogodišnji izbor za miss i mistera u rijalitiju Farma, prikazujući učesnike u različitim izdanjima, od obučenih takmičarki i takmičara, do revije kupaćih kostima.

Gazda Kristijan Golubović je bio prisutan kao komentator, dodajući svoj šarm i humor u celokupni doživljaj događaja. POGLEDAJ GALERIJU

Prva u nizu pobednica bila je Andrea Anđelković, proglašena za miss juniorku. Njen izgled i transformacija izazvali su oduševljenje kod žirija, što ju je učinilo zasluženom dobitnicom ove titule.

Miss Farme 8: Kiki

Nakon toga, usledilo je proglašenje miss Farme 8, a ta čast pripala je Kiki, osobi koja je, kako je istakao Kristijan, promenila život iz korena. Njena lična priča i uticaj koji je imala na život na Farmi učinili su je neprikosnovenom u ovoj kategoriji.

Mister veteran: Džoni

Gazda Kristijan je istakao da je odluka žirija bila da se proglase i mister veteram i mister mladosti, kako bi se pokazalo poštovanje prema iskustvu i energiji svih učesnika. Tako je Džoni dobio titulu mister veterama, uz opis da je "u malim bocama drži otrov, dinamičan, je*itačan", što je jasno ukazalo na posebne kvalitete koje su ga izdvojile u ovoj kategoriji.

Foto: Farma Official/Youtube.com

Kristijan proglašava pobednike

Mister mladosti: Nikola Lakić

Nikola Lakić je takođe dobio priznanje, ali u kategoriji mistera mladosti, zbog svoje impresivne tačke koju je izveo tokom takmičenja, ostavljajući snažan utisak na žiri i publiku.

Ovogodišnji izbor za miss i mistera Farme 8 definitivno je doneo nekoliko iznenađenja, ali je istovremeno i istakao raznolikost i posebnost svakog učesnika. Svečanost proglašenja pobednika ostaće upamćena po sjajnim nastupima i emocijama koje su izazvali, obeležavajući još jednu uspešnu sezonu Farme.

BONUS VIDEO: