NAPADNUT NIKOLA LAKIĆ NA FARMI! Izbio HAOS, pojavio se ŠOK SNIMAK!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.10.2024 | 19:15


Nikola Lakić izvukao deblji kraj!

Foto: Printscreen Narodna TV
NAPADNUT NIKOLA LAKIĆ NA FARMI! Izbio HAOS, pojavio se ŠOK SNIMAK!

U rijalitiju "Farma 8" takmičar Nikola Lakić preuzeo je odgovornost za mužu krava kako bi farmeri imali dovoljno mleka za piće. Međutim, ovaj zadatak nije prošao bez neobične situacije koja je izazvala smeh kod takmičara i postala viralna na društvenim mrežama.

Dok je Lakić pokušavao da uhvati kravu za vime kako bi počeo sa mužom, neočekivano se desila nezgoda. Krava je iznenada počela da vrši veliku nuždu, koja je zamalo zakačila Lakića. Umesto da se iznervira, on se od srca nasmejao, prihvatajući nezgodnu situaciju sa humorom. POGLEDAJ GALERIJU


Ovaj trenutak postao je hit na društvenim mrežama, a mnogi su se nasmejali Lakićevoj reakciji na neočekivanu situaciju u štali.

Nakon što je snimak postao viralan, takmičari "Farme 8" su se smejali zajedno sa Nikolom, a publika je podržala ovu iskrenu i duhovitu reakciju. Mnogi su istakli kako su Lakićeva pozitivnost i smirenost u takvoj situaciji zaista osvežavajući, te da je ovaj trenutak pokazao njegovu istinsku prirodu.

Ovaj neobičan događaj dodatno je učvrstio Lakićevu poziciju kao omiljenog takmičara među publikom "Farme 8". Njegova autentičnost i sposobnost da se nasmeje čak i u nezgodnim situacijama privukli su simpatije gledalaca, a mnogi su izrazili podršku i simpatije prema ovom hrabrom takmičaru.

Iako je muža krava u štali mogla da bude običan zadatak, nezgoda sa mladunčetom krave izazvala je smeh i simpatije kod publike. Nikola Lakić je pokazao svoju istinsku prirodu, osvojivši srca gledalaca svojom pozitivnošću i smirenošću čak i u najneočekivanijim okolnostima.

BONUS VIDEO: