UVEDENA NOVA EMISIJA ZA RIJALITI UČESNIKE! Voditelji priredili ŠOU već na prvom snimanju, gledaoci se zacenili od smeha!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.10.2024 | 16:45


Publika oduševljena novim projektom.

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV
UVEDENA NOVA EMISIJA ZA RIJALITI UČESNIKE! Voditelji priredili ŠOU već na prvom snimanju, gledaoci se zacenili od smeha!

Kiki Star i Nikola Đorđević iznenadili su gledaoce svojom improvizovanom emisijom. Kiki je preuzela ulogu voditeljke, postavljajući pitanja Nikoli, koji je svojim odgovorima i izvođenjem pesme Ace Pejovića oduševio prisutne, ali i brojnu publiku kraj malih ekrana, koja prati rijaliti "Farma 8".

Nikola je otkrio da je muzičar po zanimanju i da se na Farmi nalazi kako bi promovisao sebe. Ovaj detalj baca novo svetlo na Nikolinu ličnost i interesovanja, pokazujući da ima višestruke talente i ambicije.

- Danas ćemo mi da vam ispričamo tračeve, koje znamo samo mi - rekla je Kiki.

- Kako se ti osećaš, prošlo je nedelju dana koji su tvoji utisci? - pitala je Kiki. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Sam ulazak je bio lep svi učesnici su došli sebe da promovišu. Snašao sam se ovde, sviđa mi se, ja ne volim da radim ali snašao sam se ovdem...Ja sam inače po zanimanju muzičar i došao sam ovde da promovišem sebe - rekao je Nikola.

Potom mu je Kiki tražila da joj otpeva pesmu Ace Pejovića, a Nikola nije oklevao.

- Jako si talentovan dečko, žalosno je što ne radiš puno, što nisi taj talenat pokazivao u nekom muzičkom show-u - dodala je Kiki.

- Koji su tvoji planovi na Farmi? Ja znam da ima jedna devojka koja ti se jako sviđa, kako je došlo do toga da se baš ti u nju zaljubiš - pitala je Kiki.

- To nije zaljubljivanje, to je prijanje jedne osobe - rekao je Nikola.

- Je l' bi nam rekao ko je to, mislim da gledaoci zaslužuju da znaju - pitala je Kiki.

- To jeste, nema šta da krijem. To je jedna devojka koja ima plavu kosu - rekao je Nikola aludirajući na Aleksandru Stanišić.

- Da nije to Jelena Golubović? - našalila se Kiki.

BONUS VIDEO: