VANREDNO POSTAO DEO IMANJA: Njemu se na "Farmi 8" niko nije nadao, ali su mu odmah obezbedili smeštaj (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.10.2024 | 21:15


Kristijan Golubović mu je prvi pritekao u pomoć.

Foto: Printskrin
VANREDNO POSTAO DEO IMANJA: Njemu se na "Farmi 8" niko nije nadao, ali su mu odmah obezbedili smeštaj (FOTO)

Na imanju "Farme 8" večeras se desila neobična situacija koja je obradovala sve učesnike ovog rijalitija.

Naime, pronađen je golub koji je odmah privukao pažnju Kristijana Golubovića.

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović usvojio goluba

On je odmah i preuzeo inicijativu.

- Treba u neku kutiju da ga stavimo - predložio je Kristijan,

- Da mu damo vodu, nije dobro je l' - očigledno zabrinut za pticu, pitao je Peca.

Međutim, atmosfera se brzo opustila kada su se farmeri našalili da je golub zapravo "pokemon". Kada je Lakić primetio da golub možda ima povređeno krilo, Kristijan je preuzeo brigu o ptici.

- Moj lepotane... Sad ćemo mi lagano - tepao mu je Golubović.

Ovo neobično zbivanje sigurno će ostati u sećanju svih farmera, a posebno je lepo videti kako su se zajedno potrudili da pomognu malom golubu.

Foto: Printskrin TV Pink

Golub iznenada postao stanovnik "Farme 8"

Kristijan Golubović je, pored svog uobičajenog posla na imanju, uspeo da pronađe vremena da se brine o golubu koji je postao deo imanja.

Nakon što je goluba stavio u kutiju, Kristijan je zatražio od svojih cimera da se pobrinu za pticu dok on organizuje privremeni dom za nju. Ovaj gest pokazuje da se Kristijan brine ne samo o svojim cimerima, već i o životinjama koje se nađu u nevolji.

Ova neobična pažnja prema golubu na imanju svakako je iznenadila i obradovala sve prisutne. Kristijan Golubović, inače poznat po svom snažnom karakteru, pokazao je svoju nežnu stranu brinući se o malom stvorenju. Ova situacija ističe važnost brige o životinjama i pokazuje kako se u neobičnim okolnostima mogu pronaći neočekivane prilike za saosećanje i pažnju prema drugima, bilo da su to ljudi ili životinje.

Ovaj neobičan događaj na imanju definitivno je izazvao pažnju svih farmera i pokazao da se u svakodnevnim situacijama mogu naći prilike za iznenađenja i nova iskustva.

Kristijan Golubović je svojim brižnim gestom pokazao da je važno brinuti se o drugima, bez obzira na njihovu vrstu ili poreklo. Ova neobična situacija će sigurno ostati upamćena kao još jedan nezaboravan trenutak na imanju.

BONUS VIDEO: