PROKA ULETEO NA FARMU BESAN KAO RIS! Urla na sav glas zbog STRAVIČNIH scena, ukućani preplašeni!


IZVOR: Republika/M. I. - 10.10.2024 | 20:15


Proka preuzeo kontrolu na imanju.

Foto: Printscreen Narodna TV
PROKA ULETEO NA FARMU BESAN KAO RIS! Urla na sav glas zbog STRAVIČNIH scena, ukućani preplašeni!

Veče na "Farmi" je teklo mirno, sve dok se Proka nije oglasio zvonom. Sa sobom je doneo testeru i pridružio se porodičnom sastanku. Odmah po ulasku, uručio je testeru Nikoli Lakiću, pokazujući jasnu nameru da se stvari dovedu u red.

Proka je odmah krenuo sa proverom obavljenog zadatka. Kritikovao je nedostatak namirnica i prljave sudove, a zatim pozvao momke da pregledaju radove na kokošinjcu. Njegova direktnost i odlučnost ostavljaju utisak ozbiljnog vođe "porodice", spremanog da se suoči sa svakim problemom. POGLEDAJ GALERIJU

 

Kada je došlo vreme za pregled spavaće sobe, Proka je pažljivo analizirao svaki detalj. Njegovi saveti o postavljanju letve i pravilnom rasporedu elemenata pokazuju njegovu stručnost i posvećenost detaljima. Sve to ukazuje na njegovu želju da sve bude perfektno, bez obzira na to koliko sitan detalj bio u pitanju.

Proka se potom uputio ka štali gde su ga dočekale Dušica Topić i Nataša Mićić. Njih dve su bile zadužene za brigu o kravi Ruži i telu Pinkiju. Proka je posebno pitao Nikolu da li je zadovoljan, pokazujući brigu za to da li su njegovi članovi porodice zadovoljni obavljenim zadatkom. Svojim pristupom, Proka je pokazao da mu je stalo do mišljenja svih farmera.

Nikola Lakić i Nikola Despotović su bili zadovoljni testerom, što je odmah pokazalo njihovu spremnost da se posvete poslu. Njihova posvećenost i entuzijazam su ključni faktori za uspeh porodičnih projekata, a Proka je to prepoznao i podržao.

BONUS VIDEO: