OŽENJENI LAKIĆ I DUŠICA UHVAĆENI U AKCIJI: Znojavi i zadihani zatečeni na patosu! Evo kako su se zbližili - ISPLIVALI SVI DETALJI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 11.10.2024 | 15:45


Jednu stvar na "Farmi 8" rade svaki dan zajedno!

Foto: Printskrin TV Pink
OŽENJENI LAKIĆ I DUŠICA UHVAĆENI U AKCIJI: Znojavi i zadihani zatečeni na patosu! Evo kako su se zbližili - ISPLIVALI SVI DETALJI (FOTO)

Učesnik "Farme 8" Nikola Lakić, koji se posle svog učešća u "Eliti 7" jedva oprao od "druženja" sa cimerkom Lejdi Di, sa kojom je, po mišljenju mnogih, prešao granicu prijateljstva, i u novom rijalitiju je već stekao jednu takvu drugaricu.

Naime, više puta su već farmeri prepoznali emociju u njihovom odnosu, a primetili su i da Dušica Topić vreba svaku priliku da što češće provodi vreme i sa njim obavlja sve poslove.

Foto: Printskrin TV Pink

Dušica Topić i Nikola Lakić smatraju da su odličan tandem

Poznato je da Nikola i Dušica veoma vode računa o svom izgledu, s obzirom na to da se oboje bave sportom - on je fudbaler, a ona atletičarka.

Tako njih dvoje, pored toga što spadaju među najvrednije na seoskom imanju, redovno zajedno odrade i pravi trening, što je Dušica komentarisala, dok se Lakić složio sa njom da im i to udvoje odlično ide od ruke.

- Totalno smo uigrani - rekla je Dušica.

- Tandem - zaključio je Lakić, kome očito prija ovakav vid druženja sa lepšim polom pred kamerama.

Foto: Printskrin TV Pink

Nikola Lakić i Dušica Topić svakodnevno zajedno treniraju

Podsetimo, Nikola napolju ima porodicu, čega je Dušica očito svesna, pa je svaki put kad bi uje povezivali sa njim, demantovala da je zaljubljena u Nikolu.

Ono što je posebno interesantno je upravo to što je Lakić već imao ovakvu situaciju u "Eliti 7", pa su mnogi očekivali da će na "Farmi 8" biti oprezniji.

Iako se zaklinjao u prijateljstvo sa Lejdi Di, sve je palo u vodu kada su izašli napolje i nastavili da se medijski prepucavaju tokom celog leta, što je ukazivalo upravo na to da su oni što su ih prozivali zbog varnica u rijalitiju ipak bili u pravu. 

BONUS VIDEO: