DIVLJAČKE SCENE NA FARMI! Takmičar doživeo NERVNI SLOM, pa počeo sve da LOMI, opsadno stanje na imanju!


IZVOR: Republika/O. B. - 11.10.2024 | 19:45


Boža Džons dobio nervni slom!

Foto: Printscreen Narodna TV
DIVLJAČKE SCENE NA FARMI! Takmičar doživeo NERVNI SLOM, pa počeo sve da LOMI, opsadno stanje na imanju!

U poslednjem izdanju popularnog rijalitija "Farma 8", takmičar Boža Džons je doživeo nervni slom koji je šokirao ostale učesnike i gledaoce. Nakon što ga je devojka Elena dovela do pucanja, Boža je izgubio kontrolu nad svojim emocijama i počeo da baca sve predmete po imanju, lomi ih i šutira, izazivajući haos.

Ostali takmičari su bili zatečeni i prestravljeni Božinim postupcima. Neki od njih su pokušavali da ga smire, dok su drugi samo posmatrali u šoku. Neki su se uplašili za svoju sigurnost i odlučili da se udalje od Bože kako bi izbegli mogući incident. POGLEDAJ GALERIJU


Boža Džons je bio jedan od najkontroverznijih takmičara ove sezone "Farme 8". Njegova oštra narav i sukobi sa drugim učesnicima već su privukli pažnju javnosti, ali niko nije očekivao da će doći do ovakvog eksplozivnog ponašanja.

Nakon što je došao sebi, Boža je dao izjavu u kojoj je priznao da je izgubio kontrolu i da se kaje zbog svog postupka. Takođe je istakao da je pritisak takmičenja i odnosa sa Elenom bio prevelik za njega i da je pukao pod tim teretom.

Jedan od najbližih prijatelja Bože Džonsa, poznati pevač, takođe je dao izjavu za medije, izražavajući svoju zabrinutost za mentalno zdravlje svog prijatelja i pružajući mu podršku u ovim teškim trenucima.

Incident koji se desio na imanju rijalitija "Farma 8" pokazao je koliko su pritisak, izolacija i emotivni konflikti mogu uticati na mentalno zdravlje takmičara. Nadamo se da će Boža Džons uspeti da se oporavi od ovog događaja i da će dobiti neophodnu podršku kako bi nastavio sa svojim učešćem u rijalitiju. Ovaj incident takođe je podsetnik na važnost brige o mentalnom zdravlju i podrške osobama koje prolaze kroz teške emocionalne izazove.

BONUS VIDEO: