VODITELJKA UPALA NA FARMU, PA NAJAVILA IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA! Takmičari prebledeli od straha, ONI su ugroženi!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.10.2024 | 22:45


Vreme je za ključnu odluku!

Foto: Shutterstock
VODITELJKA UPALA NA FARMU, PA NAJAVILA IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA! Takmičari prebledeli od straha, ONI su ugroženi!

Na imanje Farme stigla je voditeljka Milica Kon, donoseći sa sobom uzbuđenje i napetost među farmerima. Večeras će farmeri biti suočeni sa teškom odlukom - biraju između Aleksandre Stanišić i Veselina Radonjića, odlučujući kome žele da vide leđa. Kristijan Golubović se našao u centru pažnje kada je otkrio da je pokušao da spoji svoje sluge u emotivnom smislu.

Jelena je dobila zadatak da napravi predstavu sa Conjom, prepoznajući njegov potencijal za imitaciju. 

- Kristijane, da li si uspeo da spojiš svoje sluge u emotivnom smislu? - upitala je Milica Kon. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Rekli su mi samo da su se cmokili par puta, ali ja sam njih postavio da bih rasturio trougao između njih i Nataše, mada mi nije uspeo plan, jer se nije ništa desilo -rekao je Kristijan.

- Jelena od mene ima zadatak da napravi neku predstavu sa Conjom, jer ima potencijal, dečko odlično imitira ljude i zaista smo se svi ismejali lepo. Zamoliću Kristijana da podeli štapiće ukućanima, kako bi dali onima koje žele da nominuju - rekla je Milica.

Milica je zamolila Kristijana da podeli štapiće ukućanima kako bi dali one koje žele da nominuju, dodatno pojačavajući tenziju i neizvesnost među farmerima.

Ovo veče na imanju Farme obećava veliku dozu uzbuđenja, napetosti i iznenađenja. Sve oči su uprte u farmera koji će morati da donese tešku odluku, a publika nestrpljivo očekuje ishod večerašnjeg događaja.

BONUS VIDEO: