LILI VOAJERKA - UHVAĆENA NA DELU: Inspektorka GLEDA Lakića dok se kupa, on je pozvao da mu se PRIDRUŽI, ali pod jednim USLOVOM!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 12.10.2024 | 14:15


Farmeri ceo dan proveli u prepucavanju!

Foto: printskrin pink tv
LILI VOAJERKA - UHVAĆENA NA DELU: Inspektorka GLEDA Lakića dok se kupa, on je pozvao da mu se PRIDRUŽI, ali pod jednim USLOVOM!

Na seoskom imanju "Farme 8" tokom celog dana traje žestoki sukob između bivše inspektoke Lili Stevanović i Nikole Lakića, koji se međusobno vređaju na račun fizičkog izgleda i godina.

Lakić je optužio Lili da gleda u njegovom pravcu dok se on kupa, ali ona se nije dala.

- Ja sam jedina koja se ponaša kulturno, jedina od svih vas, ja sam unikat - rekla je Lili.

- Treba da budeš neofarbana od korena, temena i glave do kraja. Ružno ćeš se slikati bićeš okorela baba - provocirao ju je Lakić.

- Meni je prirodna kosa, nisam dlakava, imam zahvalnu kožu. Ja mogu da se ne okupam pet dana ja neću da smrdim - odbrusila je Lili.

- Ti lučiš kamilicu iz sebe - sprdao se sa njom Lakić.

- Ja lučim vanilu i kokos - nastavila je da se izdiže iznad situacije Lili.

- Ima svaki dan kupanje pa možeš da dođeš da vidiš, kao što si juče gledala u mom pravcu - rekao je Lakić.

- Ali ona je inspektor, ona mora sve da proveri - dobacila je Aleksandra Jakšić.

Foto: printskrin pink tv

Lili Stevanović i Nikola Lakić u celodnevnoj raspravi

Tokom rasprave Lili je Nikolu uhodila po kući, pa je na kraju kada je on izašao napolje otvorila prozor da mu poruči još nešto.

- Sećaš se šta sam rekla, u d*pe ćeš da me poljubiš. Doći će trenutak kada ćeš reći dozvolila si mi konačno da te poljubim u dupe, ja ću reći: "Može, Lakiću!"

Inače, oko oženjenog Lakića motaju se i druge farmerke, a Dušica Topić uspela je najbliže da mu se približi jer su oboje sportisti i imaju slična interesovanja i navike. Tako svakodnevno treniraju, pod izgovorom da se tako samo druže i razmenjuju iskustva.

BONUS VIDEO: