OBEZBEĐENJE ULETELO NA IMANJE, OPSADNO STANJE U ŠIMANOVCIMA: Kristijan Golubović napravio HAOS!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 11:15


Obezbeđenje je opkolilo takmičare "Farme 8"!

Foto: Printscreen Narodna TV
OBEZBEĐENJE ULETELO NA IMANJE, OPSADNO STANJE U ŠIMANOVCIMA: Kristijan Golubović napravio HAOS!

Nova gazdarica Aleksandra Stanišić postala je predmet žestoke rasprave s farmerima Nikolom Lakićem i Pecom Lazićem nakon što je odlučila da ih ostavi bez hrane. Rasprava je eskalirala kad je Kristijan Golubović navodno manipulisao njom, nagovarajući je da zagorča život farmerima da bi ih "naučila lekciju".

Kristijan Golubović je optužen da manipuliše Aleksandrom Stanišić, nagovarajući je da farmerima uskrati hranu da bi ih "edukovala". Ova neobična taktika izazvala je negodovanje kod farmera, te je došlo do žestoke rasprave sa Pecom Lazićem i Nikolom Lakićem.

Foto: Printscreen Narodna TV

"Farma 8" obezbeđenje

 

- Maria i ja imamo dogovor, sve što bude spremljeno ona donosi kod mene i ja stavljam na dvadeset tanjira - poručila je Aleksandra

- Aleksandra, ti nemaš pravo hranu da braniš - rekao joj je Peca.

- Sekirom ću razbiti sve tanjire koji budu više od dva sata prljavi. Ješću sam i bacaću hranu, nek me kazne, ali ja ću raditi ono što hoću da vas edukujem - objasnio je Kristijan kako treba da se ponaša gazda po njegovom mišljenju.

- Ima pravo, ali ja ću da sedim, neću raditi bez hrane - dodao je Lakić.

- Kuvaš deset lončića i kad se probude, kažeš evo kafa pijte - pokazivao je Kristijan kako da prosipa kafu kada farmeri pokušaju da je uzmu.

- Ti radi kako hoćeš, ali videćeš kako ćemo mi da reagujemo na tebe. Ako ti on daje instrukcije da ti radiš kako hoćeš. Ti si povodljiva, kao što si bila za izbor sluga. Opet gubiš svoj karakter i gubiš stav - vikao je Lakić.

- Kristijan to nije radio - dodao je on.

- Zato što sam mislio da su ljudi - branio se Kristijan.

- Gledajte sledeći mandat -zapretio je Kristijan.


Nakon što je Stanišić najavila da će hranu donositi samo kod sebe i da će je staviti na dvadeset tanjira, farmeri su reagovali oštrim rečima. Peca Lazić je otvoreno rekao da Stanišić nema pravo da brani hranu, dok je Nikola Lakić najavio da će, ukoliko se situacija ne promeni, sam pronaći način da se hrani. Kristijan Golubović je takođe bio odlučan u svojim stavovima, objašnjavajući kako bi trebalo da se ponaša gazda, dok su mu farmeri pretili reakcijom u narednom mandatu.

Situacija na imanju izgleda veoma napeto, a sukob između nove gazdarice i farmeira dodatno je zaoštrio odnose. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će doći do smirivanja tenzija ili će haos nastaviti da vlada na imanju.