HITNO PISMO NAKON DISKVALIFIKACIJE: Produkcija donela NOVU ODLUKU, takmičari otkrili šta se sve menja!


IZVOR: Republika/O. B. - 15.10.2024 | 23:45


Takmičari Farme 8 dobili su zvaničnu odluku!

Foto: Narodna TV
HITNO PISMO NAKON DISKVALIFIKACIJE: Produkcija donela NOVU ODLUKU, takmičari otkrili šta se sve menja!

Nakon diskvalifikacije Aleksandre Stanišić, farmeri su glasanjem morali da izaberu novog gazdu. Produkcija im je naložila da istanu i izaberu odnosno glasaju za osobu za koju smatraju da treba da bude novi vođa. 

Situacija na imanju je postala napeta nakon što su farmeri morali da izaberu novog gazdu. Kristijan Golubović je bio prvi koji je izneo svoje mišljenje, dok su ostali farmeri sledili redosled i imenovali svog kandidata. Boža Džons je podržao Aleksandru Jakšić, dok je Ognjen Ravić takođe podržao Aleksandru. Jelena Golubović je iznela svoj stav imenujući Aleksandru Babejić, dok je Sale Lux izneo svoje mišljenje birajući Kristijana Golubovića. POGLEDAJ GALERIJU


Nakon što su farmeri iznosili svoje stavove, došlo je do različitih mišljenja o tome ko bi trebalo da bude novi gazda. Aleksandra je izrazila svoje razmišljanje o pravednosti, dok je Peca izneo svoj stav o izboru vođe. Lakić je svojim komentarom izazvao svađu među ukućanima, čime je situacija dodatno eskalirala.

Nakon što su farmeri izneli svoje stavove i došlo je do svađe među ukućanima, ostaje da se vidi ko će na kraju biti izabran za novog gazdu. Svađa među ukućanima dodatno je zakomplikovala situaciju na imanju, a detalje o tome možete pogledati u priloženom video-zapisu.

Ostaje nam da vidimo da li će farmeri uspeti da se dogovore ko će biti novi gazda imanja u Šimanovcima ili će drugačijom metodom produkcija doneti konačnu odluku. 

BONUS VIDEO: