KRISTIJAN UGROZIO BRAK SA KRISTINOM: Hoda po FARMI s tangama na glavi, farmeri se ŠOKIRALI kad im je PRIZNAO ČIJE SU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 17.10.2024 | 02:30


Žene na seoskom imanju ga opsedaju!

Foto: Printskrin TV Pink
KRISTIJAN UGROZIO BRAK SA KRISTINOM: Hoda po FARMI s tangama na glavi, farmeri se ŠOKIRALI kad im je PRIZNAO ČIJE SU!

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović na "Farmi 8"i drži svu pažnju usmerenu na sebe, te sve vreme izaziva smeh svojih cimera, a naročito cimerki.

Naime, pojedine žene na seoskom imanju su već potpuno izgubile glavu za bivšim robijašem i velikim šoumenom, pa svaku njegovu šalu doživljavaju kao hipnotisane njime.

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović se pojavio sa ženskim gaćama na glavi

Iako on stalno naglašava da je srećno oženjen i to 28 godina mlađom Kristinom sa kojom ima dvoje dece, on kao da i sam uživa da provocira farmeke koje je zaludeo svojom pojavom i smislom za humor.

Tako se ispred Aleksandre Jakšić, Nataše Mićić i Saleta Luxa pojavio sa zagonetnim zadatkom da pogode šta nosi u džepu, što je kod njih izazvalo smeh do suza.

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović do suza nasmejao cimere

Kristijan je farmerima dao niz pokušaja farmera da pogode šta se nalazi u njegovom džepu. Kroz šale i smeh, pogađali su različite predmete, poput rizli, duvana, pa čak i gaća. Nakon što je Aleksandra nanjušila da bi Kristijan mogao da nosi ženski veš, on ih je nabio na nos, te se našalio rekavši da bi to, u tom slučaju morale da budu gaće njegove supruge.

- Hoćeš li da se uozbiljiš jednom u životu - pitala je Aleksandra.

A čije su to gaće - zanimalo je Natašu.

Gde bi smeo da stavi gaće koje nisu njegove žene - podsmehnula mu se Aleksandra.

Zamisli stavim gaće Jelene Golubović - nasmejao se Kristijan, nakon čega je prišla Kiki Star, a Kristijan joj objasnio da je veš koji je pokazao zapravo maska za korona virus.

Inače, Golubović je svojom duhovitošću i šalama uspeo da podigne raspoloženje među cimerima na "Farmi 8" pružajući im trenutke opuštanja i smeha u okviru rijaliti programa.

BONUS VIDEO: