UČESNIK "FARME 8" PRIZNAO DA JE SILOVAN: Posle njegove JEZIVE ISPOVESTI svi ZANEMELI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 17.10.2024 | 05:45


Izneo niz šokantnih detalja!

Foto: Printskrin
UČESNIK "FARME 8" PRIZNAO DA JE SILOVAN: Posle njegove JEZIVE ISPOVESTI svi ZANEMELI (FOTO)

Tokom "Farme 8" Kristijan Golubović uglavnom zabavlja cimere, a samim tim i gledaoce kraj TV ekrana, ali postoje momenti u kojima se uozbilji i ispriča neku priču kojom ostavi sve bez daha. Tako je iznenadio sve prisutne izjavom o svom privatnom životu, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Na pitanje ko je bio njegov najbolji partner iz mladosti, Kristijan je bez oklevanja odgovorio da je to bila njegova pokojna supruga Danijela.

Meni je definitivno moja pokojna Danijela, ne postoji stvar, poza, emocija koju nismo podelili. Neki put me je i silovala, ja nju nisam. Ja sam od nje bio silovan i maltretiran, sve je dozvoljeno kada je voljena, a sve nešto plaćeno i nametnuto je avantura. Možda nije za pohvalu, ali ne bih mogao da otkrijem iz poštovanja prema njoj - otkrio je Kristijan i šokirao farmere.

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović otkrio šokantan detalj svoje privatnosti

Ova izjava je izazvala zaprepašćenje među farmerima, pa su se neki zapitali i o prirodi njihovog odnosa, te šta je dovelo do takvih ekstremnih situacija.

Ova tema je pokrenula raspravu o zlostavljanju u partnerskim odnosima i podstakla na razmišljanje o kompleksnosti i različitim oblicima emocionalne i fizičke zloupotrebe.

Izjava Kristijana Golubovića otkriva duboku emotivnu složenost njegovog odnosa sa pokojnom suprugom. 

Ovo iznenađujuće otkriće Kristijana Golubovića postavilo je mnoga pitanja o prirodi partnerskih odnosa i emocionalne kompleksnosti međuljudskih veza.

Njegova hrabrost da podeli tako intimne detalje iz svog privatnog života poziva na dublje razmišljanje o temama zlostavljanja, ljubavi i poštovanja u partnerskim odnosima.

BONUS VIDEO